Kelly Barnhill: The Girl Who Drank the Moon - A lány, aki holdfényt ivott - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2019 Fantasy KMK Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó Middle grade YA Young Adult
Kelly Barnhill: The Girl Who Drank the Moon - A lány, aki holdfényt ivott

Kelly Barnhill: The Girl Who Drank the Moon - A lány, aki holdfényt ivott

2019 Fantasy KMK Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó Middle grade YA Young Adult
Rövid leírás:
Egy vének által uralt faluban évente elválasztanak egy kisbabát az édesanyjától, hogy az erdő boszorkányának adják. Történetünk főszereplője, Luna egy ilyen baba, ám valami miatt a boszorkány úgy dönt, hogy felneveli őt, amiben egy pici sárkány és egy mocsári szörny lesz a segítsége. Hogy megtudjátok, mit szólnak bloggereink a holdfénytől varázserőre kapott kislány történetéhez, tartsatok velük a regény blogturnéján. Ne feledjétek, hogy meg is nyerhetitek a Könyvmolyképző kiadó által felajánlott nyeremény példányok egyikét!

Blogturné Részletek


Kiadó: Könyvmolyképző

Műfaj: fantasy, MG-YA

Terjedelem: 352 oldal

ISBN: 9789634575863

Fordította: Pulai Veronika

„A holdfény maga a varázslat. Erről bárkit megkérdezhetsz.” A Protektorátus lakói minden évben egy csecsemőt hagynak az erdőben, áldozatként az ott élő boszorkánynak. Ám Xan valójában jó boszorkány. Megmenti a kisbabákat, és az erdőn keresztül elviszi őket egy szerető családhoz, és hogy útközben ne éhezzenek, csillagfényt ad nekik táplálékul. Az egyikükkel azonban csillagfény helyett holdfényt itat, ezzel pedig rendkívüli varázserővel ruházza fel a gyermeket. Xan elhatározza, hogy magához veszi a kislányt, és a Luna nevet adja neki. Luna tizenharmadik születésnapjának közeledtével a varázsereje lassan a felszínre tör, ami számos veszélyes és izgalmas következménnyel jár. Bámulatos képzelőerővel megrajzolt világ, mely a szereplői mellett témaválasztásával nyerte el az olvasók és a kritikusok rajongását. A történet főhősére nem kisebb feladat és felelősség hárul, mint felszabadítani egy várost és lakóit egy velejéig romlott hatalom zsarnoksága alól. A halhatatlan klasszikusok sorát gyarapítja. Gyönyörűen megírt történet varázslatról, cselszövésről és az élet értelméről, csodálatosan erős karakterekkel. Keresni fogom az írónő egyéb könyveit is. Robin Abbate, amazon.com Hagyd, hogy elvarázsoljon! 

Egy vének által uralt faluban évente elválasztanak egy kisbabát az édesanyjától, hogy az erdő boszorkányának adják. Történetünk főszereplője, Luna egy ilyen baba, ám valami miatt a boszorkány úgy dönt, hogy felneveli őt, amiben egy pici sárkány és egy mocsári szörny lesz a segítsége. Hogy megtudjátok, mit szólnak bloggereink a holdfénytől varázserőre kapott kislány történetéhez, tartsatok velük a regény blogturnéján. Ne feledjétek, hogy meg is nyerhetitek a Könyvmolyképző  kiadó által felajánlott nyeremény példányok egyikét!

Nyereményjáték

Lunát egy boszorkány fogadja örökbe, ezért úgy döntöttünk, hogy ki kell találnotok a borítórészletek alapján, hogy melyik örökbefogadást vagy boszorkányt tartalmazó Könyvmolyképző kiadó által kiadott könyv CÍMÉT keressük az egyes blogokon. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.) 


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review