Mariana Zapata: The Wall of Winnipeg and Me - Szívvel a falnak - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2019 kortárs Könyvmolyképző Kiadó Mariana Zapata New Adult romantikus Rubin pöttyös sport
Mariana Zapata: The Wall of Winnipeg and Me - Szívvel a falnak

Mariana Zapata: The Wall of Winnipeg and Me - Szívvel a falnak

2019 kortárs Könyvmolyképző Kiadó Mariana Zapata New Adult romantikus Rubin pöttyös sport
Rövid leírás:
A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában hamarosan érkezik Mariana Zapata: The Wall of Winnipeg and Me - Szívvel a falnak című könyve. Az írónő a lassan épülő románcok nagy szakértője, és első magyarul is érkező regényében nemcsak, hogy bepillantást nyerhetünk egy profi sportoló életébe, de tanúi lehetünk annak is, ahogy lassanként egy mogorva, rideg férfi szíve is képes meglágyulni, ha megfelelő társára akad. Tartsatok velünk a Blogturnén, és nyerjétek meg a kiadó által felajánlott három példány egyikét!

Blogturné Részletek



Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Neset Adrienn

Műfaj: Romantikus

Terjedelem: 608 oldal

Ha Mr. Darcy amerikai focizna…Vanessa Mazur pontosan tudja, hogy helyesen cselekszik. Nem is érzi rosszul magát azért, mert felmondott. Asszisztensi/házvezetőnői/tündérkeresztmamai állását a szövetség legjobb védőjátékosa mellett mindig is átmenetinek szánta. Nagy tervei vannak, melyek között nem szerepelt az extra méretű alsógatyák mosása, legalábbis nem élete végéig. Így amikor Aiden Graves bekopog az ajtaján, és azt kéri tőle, hogy jöjjön vissza hozzá, teljesen ledöbben. A „winnipegi nagy fal”-ként ismert pasas két évig a köszönését sem fogadta, a születésnapjáról is megfeledkezett. Most pedig? Valami egészen elképesztő dologra akarja rávenni. Mit válaszolhat az ember lánya annak a férfinak, aki megszokta, hogy mindig megszerzi, amit akar? Hol a határ az ellenszenv és a szerelem között? Tantrikusan izgalmas, hosszan bontakozó románc. Éld át a tüzét!



Nyereményjáték

A könyvben központi elem az amerikai futball, hiszen a főszereplő, Aiden az NFL egyik legjobb védőjátékosa. A turné állomásain olyan könyvek fülszövegeiből találtok részleteket, amelyekben szintén szerepet kap ez a sportág. A rafflecopter dobozba kérjük írjátok be az adott blogon található könyv címét. A játék végén a Könyvmolyképző Kiadó felajánlásának köszönhetően három példányt sorsolunk ki a könyvből.
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)




1 Hozzászólás:

  1. Szia! Nem találom az utolsó idézetet a turnéból, segítenél légyszi?

    VálaszTörlés