Bíró Zsófia: A macska mondja meg! Mit egyél és mit ne - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2019 Bíró Zsófia BOOOK Kiadó illusztrált Magyar szerző meseregény
Bíró Zsófia: A macska mondja meg! Mit egyél és mit ne

Bíró Zsófia: A macska mondja meg! Mit egyél és mit ne

2019 Bíró Zsófia BOOOK Kiadó illusztrált Magyar szerző meseregény
Rövid leírás:
Bíró Zsófia kedves, humoros és tanulságos gyerekkönyvében az egészséges táplálkozás és az ezzel kapcsolatos témák nyomába ered. Világos és érthető nyelvezetének köszönhetően a kisebbek is megismerhetik a különböző ételallergiák, a bioélelmiszerek és a fenntartható fejlődés mögött álló fontosabb fogalmakat, imádnivaló szereplőinek és izgalmas cselekményének hála pedig a felnőttek számára is garantáltan szórakoztató. Tartsatok három bloggerünkkel, és nyerjétek meg a Boook Kiadó által felajánlott példányt!

Blogturné Részletek


Kiadó: Boook, 2019
Műfaj: meseregény
Terjedelem: 80 oldal

Fülszöveg: Azt ​hitted, a macskák nem látnak tovább a saját tonhalkonzervüknél? Pedig amikor az áruházak polcai kétes eredetű, rossz minőségű élelmiszerektől roskadoznak, amikor a kisgazdik hasa fáj, a bőrük kiütéses, és nem ehetnek meg akármit, akkor már csak a macskák segíthetnek! Nagy tervvel telik meg a sok macskaagyacska: kerüljön egészséges étel a hasakba! Rettenetes Ivánka és csapata a mancsába veszi a dolgokat. Egy biomérnöknek újra lesz munkája, Ilka néninek házi cicája, a félelmetes Multi Mamának pedig érző szíve.

Bíró Zsófia meseregénye nemcsak macskákkal van tele, hanem számos hasznos táplálkozási tudnivalóval is. Kiderül, mi a glutén, mi történik egy laborban, és jó-e, ami bió. A macska mondja meg! szórakoztatva segíti a tudatosabb, egészségesebb táplálkozást, hogy a gyerekeket később se etethessék meg bármivel.

Összetevők: macskák, gyerekek, palacsinta, szupernagyi, szupermarket, biomérnök, humort szabályozó anyag (E210), fűszerek (szeretet, izgalom)

Allergéninformáció: nagy mennyiségű macskaszőrt, nyomokban hasznos tudnivalókat és mozgalmas eseményeket tartalmaz. A termék tejet, tojást és zellert fel nem használó nyomdában készült.

Minőségét a világ végezetéig megőrzi. Kinyitás után elolvasandó, a könyvespolcon örök időkig tárolható.


 

Bíró Zsófia kedves, humoros és tanulságos gyerekkönyvében az egészséges táplálkozás és az ezzel kapcsolatos témák nyomába ered. Világos és érthető nyelvezetének köszönhetően a kisebbek is megismerhetik a különböző ételallergiák, a bioélelmiszerek és a fenntartható fejlődés mögött álló fontosabb fogalmakat, imádnivaló szereplőinek és izgalmas cselekményének hála pedig a felnőttek számára is garantáltan szórakoztató. Tartsatok három bloggerünkkel, és nyerjétek meg a Boook Kiadó által felajánlott három példány egyikét! 

Nyereményjáték:

A meseregény nem csak szórakoztató, de nagyon informatív is, számos táplálkozással kapcsolatos fogalom kerül benne tisztázásra, többek között azok is, amiket elrejtettünk a bejegyzéseinkben. A ti feladatotok, hogy a kiemelt betűket helyes sorrendbe téve beírjátok ezeket a rafflecopter doboz megfelelő helyére.

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.

a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:
10.15. Könyv és más
10.17. Booktastic Boglinc
10.19. Spirit Bliss Sárga könyves út

0 Reviews:

Post Your Review