Mark Sullivan: A skarlát ég alatt - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Arany Pöttyös II. világháború Könyvmolyképző Kiadó
Mark Sullivan: A skarlát ég alatt

Mark Sullivan: A skarlát ég alatt

Arany Pöttyös II. világháború Könyvmolyképző Kiadó
Rövid leírás:
Mark Sullivan lebilincselő regényében egy ismeretlenségben maradt hős alakja rajzolódik ki előttünk. Pino Lella mindössze tizenhét éves volt, amikor már zsidókat mentett Olaszországból, neve mégis hosszú évtizedekig ismeretlen maradt. A skarlát ég alatt ennek a fiatalembernek a legnehezebb éveit dolgozza fel kivételesen lebilincselő módon. Tartsatok a Blogturné Klub bloggereivel és nyerjétek meg a könyv egyik példányát a kiadó felajánlásából!

Blogturné Részletek


Fülszöveg 


A ​II. világháborús Olaszországban a szerelemért megérte kémnek állni.

Egy elfeledett hős igaz története. A USA Today és a #1 Amazon Charts bestsellere, A skarlát ég alatt egy fiatalember elképesztő bátorságának és alkalmazkodóképességének diadalmas, epikus története a történelem egyik legsötétebb időszakában.
Pino Lellát nem érdekli a háború, sem a nácik. Ő csak egy átlagos olasz kamasz, aki főként a zenével, a jó ételekkel és a lányokkal törődik, de ártatlanságának napjai meg vannak számlálva. Amikor milánói otthonukat lerombolják a szövetségesek bombái, Pino csatlakozik egy földalatti mozgalomhoz, és zsidókat menekít át az Alpokon keresztül Svájcba. Közben beleszeret a nála hat évvel idősebb özvegybe, Annába, de a történelem viharai szerelmüket sem kerülik el.
Hogy megvédjék a fiukat, Pinót szülei arra kényszerítik, hogy beálljon a német katonák közé – abban a reményben, hogy így távol tarthatják a harcoktól. De Pino megsebesül, és mindössze tizennyolc évesen beosztják sofőrnek Adolf Hitler olaszországi jobbkeze, Hans Leyers tábornok mellé, akit a Harmadik Birodalom egyik legtitokzatosabb és leghatalmasabb parancsnokaként ismernek.
Pino a német hadvezetőségbe beépülve lehetőséget kap, hogy kémkedjen a szövetségeseknek. A fiú a háború és a náci megszállás szörnyűségei közepette titokban harcol a jó oldalán, miközben az Anna iránt érzett szerelme és a megálmodott közös jövő reménye tartja benne a lelket.

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Sorozat: Arany pöttyös könyvek
Eredeti cím: Beneath a Scarlet Sky Fordító: Barthó Eszter Megjelenés ideje: 2019 november 5. Terjedelem: 568 oldal Kötés: kartonált ISBN:  9789634575948


Nyereményjáték
A játékban ezúttal a főszereplő, Pino Lella számára kedves vagy fontos helyszínek neveit keressük. A bejegyzésekben összekevertük és kiemeltük a keresett szó betűit, a feladatotok pedig összerakni és beírni a Rafflecopter dobozba.
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

a Rafflecopter giveaway

Állomáslista

0 Reviews:

Post Your Review