Jason Reynolds - Hosszú az út lefelé - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2019 Könyvmolyképző Kiadó Vörös Pöttyös Young Adult
Jason Reynolds - Hosszú az út lefelé

Jason Reynolds - Hosszú az út lefelé

2019 Könyvmolyképző Kiadó Vörös Pöttyös Young Adult
Rövid leírás:
Hamarosan érkezik magyarul Jason Reynolds díjnyertes könyve, a Hosszú az út lefelé, ami egy szívszorító történet, verses formában elmesélve. Az extra-hosszú turnén a Blogturné Klub bloggerei mesélnek a könyvről, egy szerencsés pedig három példányt nyerhet meg a kötetből.

Blogturné Részletek



Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Benedek Dorottya

Terjedelem: 320 oldal

Ha egy szerettedet megölik, találd meg a tettest és öld meg! Tilos sírni! Tilos besúgni! Állj bosszút! *** A „le az átkozott fegyverekkel” mozgalom ódája. Jason Reynolds New York Times bestsellere egy viharosan sokkoló regény, ami kb. hatvan hatásos másodperc alatt játszódik. Ennyi időbe telik egy fiúnak eldöntenie, hogy bosszút álljon-e a srácon, aki megölte a bátyját. Stukker. Célszerszám. Flinta. Gyilok. Csúzli. Köpködő. Zsebágyú. Acélmaris. Vas. Eszköz a 3-as Számú SZABÁLYHOZ. Vagy hívhatjuk fegyvernek is. Ezt csúsztatta be a tizenötéves Will a farmerjába. A bátyját, Shawnt nemrég meggyilkolták, és Will ismeri a szabályokat. Tilos sírni! Tilos besúgni! Állj bosszút! Ezért indul el a pisztollyal, azzal a fegyverrel, ami még a bátyjáé volt. Dühösen száll be a liftbe a nyolcadikon. Tudja, kit kell keresnie. Vagy mégsem?. A Hosszú az út lefelé rövid, heves, szaggatott, narratív versekkel vet gyors, dühödt, káprázatosan elképesztő pillantást a kamaszok és a fegyveres erőszak témájára, ahogy arra csak Jason Reynolds képes.
 


Nyereményjáték

A könyv komolyságára való tekintettel most rendhagyó nyereményjátékot hirdetünk. Mindössze egyetlen kérdésünk van: melyik a kedvenc versesköteted? A válaszod írd be a rafflecopter dobozba, a kitöltők között pedig három példányt sorsolunk ki a Hosszú az út lefelé kötetből. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)



A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review