Böszörményi Gyula: Az időkút (Rontásűzők 1.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Böszörményi Gyula Fantasy ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó
Böszörményi Gyula: Az időkút (Rontásűzők 1.)

Böszörményi Gyula: Az időkút (Rontásűzők 1.)

Böszörményi Gyula Fantasy ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó
Rövid leírás:
Nem kevés bizonyítéka van annak, hogy Böszörményi Gyula az ifjúsági történetek megálmodása terén is jeleskedik, hiszen nagyon sok könyve jelent meg a műfajban, most pedig egy retró turné keretében idézzük fel a Rontásűzők sorozatának első részét. Az időkút könyvéről három blogger is elmondja a véleményét, és természetesen a turné végén nyerhettek egy példányt belőle.

Blogturné Részletek
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Műfaj: ifjúsági, fantasy

Terjedelem: 496 oldal

Budapest, Kőbánya, napjainkban. Két lány, akiket sűrűn összekevernek, hiszen ikrek, pedig Angelina és Endzsi valójában olyanok, mint a tűz és a víz. Az egyik a csinos ruhákat, a romantikus könyveket és a szívhez szóló dallamokat kedveli, míg a másik folyton bajba keveredik, szakadt farmerban jár és metált bömböltet. Egy reggel aztán arra ébrednek, hogy szüleik valamiféle érthetetlen, idegen nyelven beszélnek, az utcán ló vontatta omnibuszok, az égen hatalmas teherszállító léghajók araszolnak, őket pedig a rendőrség egyik leghíresebb nyomozója üldözi, bár nem követtek el semmit. Az ikreknek csupán egy titokzatos, fiatal fiú kel védelmére, és próbálja őket megszökteti kényszerzubbonyon, Dunán, hegyen és völgyön át. Őrült és mulatságos kalandok, hátborzongató varázslatok, tündérfélék és sárkányok között visz a lányok útja, olyan tájakra és időkbe, amiről addig még csak nem is álmodtak. Angelina és Endzsi, meg persze Teplica kapitány, Tühütüm táltos, Nyékberzeng és Nyéktüske, valamint a lányszíveket megdobogtató garabonc és nyegle, bár szívdöglesztő vetélytársa, Savanyác kalandjai ezzel a kötettel veszik kezdetüket.
 Nyereményjáték

A Rontásűzők sorozat három részből áll, ami természetesen három címet jelent. Ennek a három címnek a betűit rejtettük el a bejegyzésekben, és a feladatotok mindössze annyi, hogy megfejtsétek a sorozat könyvének címét, és beírjátok a rafflecopter doboz megfelelő sorába.
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.
A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review