Jennifer L. Armentrout: The ​Darkest Star – A legsötétebb csillag - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Fantasy Jennifer L. Armentrout Könyvmolyképző Kiadó Vörös Pöttyös
Jennifer L. Armentrout: The ​Darkest Star – A legsötétebb csillag

Jennifer L. Armentrout: The ​Darkest Star – A legsötétebb csillag

Fantasy Jennifer L. Armentrout Könyvmolyképző Kiadó Vörös Pöttyös
Rövid leírás:
Úgy tűnik, Jennifer L. Armentrout még nem tudott búcsút venni a luxenek világától - a rajongók legnagyobb örömére -, hiszen egy spin-off sorozatba kezdett bele nem is olyan régen. Az Originek első része, A legsötétebb csillag idén ősszel érkezik a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában, ami Luc és Evie történetét meséli el. Természetesen a Blogturné tagjaiként mi sem hagytuk ki a lehetőséget, hogy elolvassuk a könyvet, és elmeséljük Nektek a véleményüket róla. Ha Ti is szeretnétek visszacsöppenni a luxenek, hibridek és originek izgalmas világába, akkor tartsatok velünk, és játsszatok a könyvért, hiszen 3 példányt is nyerhettek belőle!

Blogturné RészletekKiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Mergl-Kovács Bernadett

Műfaj: fantasy

Terjedelem: 464 oldal

Ebben a könyvben aztán van minden – érzelem, romantika, akció, szerelem, barátság, hazugság és megtévesztés. – Star-Crossed Book Blog A 17 éves Evie Dasher a saját bőrén tapasztalta meg az emberiség és az idegenek között kirobbant háború következményeit. Amikor egy razzia során pont az egyik hírhedt klubban tartózkodik, ahol az embereket és a túlélő luxeneket is szívesen látják, megismerkedik az éteri szépségű Luc-kel, akiről kezdetben azt feltételezi, hogy luxen… pedig valójában valami sokkal erősebb. Luc iránti vonzalma egyre mélyebbre sodorja egy számára eddig ismeretlen világba, ahol semmi sem az, aminek látszik… Titkok, hazugságok és szerelem… ugorj fejest a luxenek elképesztő világába!
 


Nyereményjáték

A mostani játékunk során kicsit fel kell elevenítenetek a múltbéli emlékeiteket a luxen sorozatról, ugyanis egy keresztrejtvényt hoztunk Nektek, ami természetesen ahhoz fog kapcsolódni. Minden állomáson egy feladványt fogtok találni, de legyetek résen, mert nem sorban fogunk haladni, ezért nagyon figyeljétek a feladvány előtti sorszámot, és oda illesszétek be a rejtvényben a szavakat is. A keresztrejtvény minden szavát várjuk a rafflecopter dobozba, és természetesen a legvégén a megfejtést se felejtsétek el beírni! Ha valamiben nem vagytok biztosak, inkább később írjátok be, mert sajnos utólag már nem tudtok javítani. A megfejtés már A legsötétebb csillaghoz fog kapcsolódni. Sok sikert!
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.
A turné állomásai

2 Hozzászólás:

  1. Már csak egyetlen állomás hiányzik a turnéból, és elég nyilvánvaló (lenne) a rejtvény megoldása, de nekem a 4. sor akkor is el van eggyel csúszva balra. Fogalmam sincs, hogy én gondolok rossz szóra, vagy a rejtvény rossz, valaki kisegítene gyorsan? :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Megnéztük, elvileg stimmel. Lehet, hogy a szó leírásával lehet a baj? Próbáld meg kimásolni a sztoriból, hátha ott csúszik el a dolog. :)

      Törlés