Lois Duncan - Locked in Time: Időbe zárva - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2019 Könyvmolyképző Kiadó Vörös Pöttyös YA
Lois Duncan - Locked in Time: Időbe zárva

Lois Duncan - Locked in Time: Időbe zárva

2019 Könyvmolyképző Kiadó Vörös Pöttyös YA
Rövid leírás:
Mindörökké fiatal és mindörökké gonosz? A tizenhét éves Nora Roberts mostohaanyja kétségkívül tele van titkokkal... Tarts a Blogturné Klub bloggereivel, és éld át te is a lehengerlő Lois Duncan varázst! A turné végén egy példányt ki is sorsolunk a könyvből!

Blogturné Részletek



Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Hajdú Beáta

Terjedelem: 216 oldal

A fiatalság titkáért meg kell halni. Nore Roberts nem vágyott új életre, de miután az édesanyja meghalt, az apja pedig újranősült, Árnyasligetben kell új otthonra lelnie egy régi, polgárháború korabeli kúriában, ahol az új családja él. Amikor találkozik a mostohaanyjával, Lisette-tel, rögtön szembetűnik neki a nő fiatalsága és szépsége. Bár a mostohatestvérei barátságosak, később egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy titkolnak előle valamit. Nore kutatni kezd a múltjukban, és miután kiderül néhány döbbenetes furcsaság, rájön, hogy a megérzése nagyon is megalapozott. Vajon sikerül-e felfednie a mostohaanyja sötét titkát, mielőtt ő maga is a gonosz varázslat áldozatává válik? Számomra mindig is Lois Duncan jelentette az egyik legnagyobb inspirációt. Tizenévesen faltam a regényeit, újra meg újra elolvastam őket, holott közben a hideg futkosott a hátamon. Duncan a feszültségkeltés mestere, ezért számís rá, hogy te is a hatása alá kerülsz, és rád is a frászt hozza majd. /Sara Shepard, a Hazug csajok társasága című könyvsorozat szerzője/
 


Nyereményjáték

A könyv hősnője, Nora azzal szembesül, hogy édesanyja halála után az apukája hamar újranősült. Lisette pedig bármennyire is bájos, valami nem stimmel vele... A mostani játékunk során (gonosz) mostohákat keresünk. Minden állomáson találsz egy képet, írd meg, hogy melyik filmből szedtük a (gonosz) mostohákat! (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review