Stacey Lee: A ​szerelem illata - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Dream Válogatás ifjúsági Maxim Kiadó Young Adult
Stacey Lee: A ​szerelem illata

Stacey Lee: A ​szerelem illata

Dream Válogatás ifjúsági Maxim Kiadó Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A szerelem illata a Maxim Kiadó jóvoltából jelent meg a június folyamán. A történet főhősnője és anyukája egy igazán különleges és ritka képességgel van megáldva, mindketten aromatőrök, azaz egy kis boszorkánysággal segítenek az embereknek megtalálni a szerelmet. Csakhogy a szerelem nem mindig akkor és úgy lobban fel, ahogy azt mi elképzeljük, még akkor sem, ha a legtökéletesebb aromaőrök végzik a munkát. Ha kíváncsiak vagytok arra, hogy Mimosa miképpen küzd meg a felmerülő kihívásokkal, miközben ő maga is megtapasztalni látszik ezt a felemelő érzést, akkor tartsatok velünk, és játsszatok a könyvért!


Kiadó: Maxim Kiadó
Fordító: Stier Ágnes
Műfaj: ifjúsági
Terjedelem: 384 oldal

Néha a szerelem ott van az orrod előtt. A tizenhat éves Mimosa a Föld utolsó két aromatőrének egyike, és tudja, mit tartogat számára a jövő: egy életen át tartó gyomlálást, parfümök meg szerelmi elixírek keverését, és hogy embereket hozzon össze, miközben ő menthetetlenül egyedül marad. Számára egyértelműek a szabályok: ha szerelmes lesz, az orra használhatatlanná válik, így odaveszik a tehetsége. Mimosa mégsem szeretné az életét könyékig földesen, virágok között tölteni. Átlagos gimis életről álmodozik, barátokkal, meccsekkel, vitaklubbal, sőt egy pasival. De amikor véletlenül rossz nőnek ad elixírt, csak a szerelemmel sújtott nő fiára, a suli sztárfocistájára számíthat, hogy segítsen megoldani a helyzetet. Mim gyorsan megérti, hogy nem mindig dönthetjük el, szerelmesek leszünk-e. Egyszerre kifi nomult, reményteli, vicces és romantikus regény, egy sokszínű fejlődéstörténet, amely új szemmel néz a szerelembe esésre, és hogy hogyan találjuk meg helyünket a világban.

 
  



Nyereményjáték

Az illatoké lesz a főszerep a mostani játékunkban. Minden blogon találni fogtok egy képet olyan hírességekről, akik parfümreklámokban is szerepeltek. A dolgotok természetesen nem más, mint kitalálni, hogy ki szerepel a képeken, és beírni a rafflecopter dobozba a nevét. 

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.







A turné állomásai

06.27. Könyvvilág 06.29. Kelly&Lupi olvas 07.01. CBooks



0 Reviews:

Post Your Review