Patricia Gibney: A hiányzók - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2018 Insomnia könyvek Libri kiadó Patricia Gibney
Patricia Gibney: A hiányzók

Patricia Gibney: A hiányzók

2018 Insomnia könyvek Libri kiadó Patricia Gibney
Rövid leírás:

Blogturné Részletek



Patricia Gibney A hiányzók című regénye egy igazi, izgalmas, nyomozó thriller, amely joggal került az Insomnia könyvek közé, mert garantáltan ébren tartja az embert néhány éjszakán át. Kövesd figyelemmel három bloggerünk bejegyzéseit a regényről, és a turné végén nyerj egy példányt a fordulatos könyvből!

Kiadó: Libri - Insomnia
Fordító: Tóbiás Csenge
Műfaj: thriller
Terjedelem: 596 oldal

Mikor a helyi katedrálisban egy nő holttestét találják, majd néhány órával később egy férfiét, amint a saját udvarának fájáról lóg, Lottie Parker nyomozót hívják az ügyhöz. Mindkét áldozat combján elmosódott, de határozottan hasonló tetoválást találnak. Nyilvánvaló, hogy a két áldozat közt van kapcsolat. De mi? A nyomok a Szent Angélába, egy régi gyermekotthonba vezetnek, mely intézethez Lottie múltja is kapcsolódik. Az eset hirtelen személyessé válik... Úgy tűnik, hogy a gyilkosságok egy több évtizedes, megfejtetlen bűntényhez kapcsolódnak. Két kamaszfiú is eltűnik. Lottie-nak meg kell találnia a gyilkost, mielőtt az újra lecsaphatna, de hogy tehetné, ha ezzel a saját gyermekeit is veszélybe sodorja? A gyilkosnak meglehetősen torz véleménye van az igazságszolgáltatásról... Rachel Abbott, Karin Slaughter és Robert Dugoni rajongói különösen izgalmasnak találják majd ezt a borzongató, hosszú éjjeleket ígérő thrillert.
https://www.libri.hu/konyv/patricia_gibney.a-hianyzok.html
  



Nyereményjáték



Patricia Gibney új nyomozókaraktert alkotott Lottie Parker megálmodásával, aki talán olyan híres lesz, mint nagy elődei. A játék során könyvcímeket találtok majd minden állomáson, azt kell megfejtenetek, hogy melyik híres nyomozókarakterhez tartoznak az adott könyvek. A dolgotok annyi, hogy beírjátok a nyomozókarakter teljes nevét a rafflecopter doboz megfelelő sorába!

A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésükre a megküldött értesítő levélre válaszolni. Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz.



a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review