Jus Accardo: Tremble - Remegés - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2018 Könyvmolyképző Vörös Pöttyös Young Adult
Jus Accardo: Tremble - Remegés

Jus Accardo: Tremble - Remegés

2018 Könyvmolyképző Vörös Pöttyös Young Adult
Rövid leírás:
Végre itthon is megjelent a Könyvmolyképző Kiadónál a Denazen (Touch, Toxic) sorozat harmadik kötete, a Tremble – Remegés. Június 16 és 24 között kövesd tovább a Blogturné Klubbal Dez, Kale és a Hatosok kalandját és vegyél részt a nyereményjátékban, hogy tiéd legyen a Tremble egy példánya.

Blogturné Részletek


Kiadó: Könyvmolyképző kiadó
Fordító: Dobó Zsuzsanna
Műfaj: YA / Sci-fi romantikus
Terjedelem: 352 oldal

Dez Crossnak megvannak a maga problémái. Már majdnem tizennyolc éves és az elmeháborodás határán áll a Denazen részvénytársaság által használt drogtól, amivel a képességét igyekeztek fokozni. A hozzá közelálló emberek hátat fordítottak a földalatti mozgalomnak, és most a rossz oldalon harcolnak. És akkor még ott van Kale is… Ennél rosszabb már nem is lehetne a helyzet. Már persze, amíg nem lesz mégis rosszabb. A Denazen egy új, Uralom elnevezésű kísérletet készül indítani, ami működik is. Ám ez azt jelenti, hogy ki a régivel és jöjjön az új. Kiadták a parancsot, hogy végezni kell a második kísérlet minden túlélőjével, köztük Dezzel is. A jó hír az, hogy az eredeti kísérletnek van egy túlélője. Egy nő, akinek a vérében talán megtalálható az ellenszer a Felsőbbrendűség csoportjába tartozók második generációjának hibáira. De nem csak az ellenálló Hatosok tudnak a nőről. Dez apja képes lenne mindent megtenni, hogy megakadályozza a lányt az ellenszer megszerzésében – még azt az egyetlen dolgot is bevetné, amitől Dezben egészen biztosan egy világ omolna össze.

Nyereményjáték

A mostani játékunkban a különleges képességekkel rendelkező tagokból álló csoportok kerülnek a középpontba. Minden állomáson találtok egy képet, és a ti feladatotok megmondani, hogy melyik csapatot is látjátok. Ha velünk játszotok, megnyerhetitek a kiadó által felajánlott 3 nyereménypéldány egyikét!
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai


0 Reviews:

Post Your Review