Antoine Laurain: A piros notesz - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Antoine Laurain felnőtt Park Kiadó romantikus
Antoine Laurain: A piros notesz

Antoine Laurain: A piros notesz

Antoine Laurain felnőtt Park Kiadó romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Park Könyvkiadó gondozásában került a magyar könyvesboltok polcaira Antoine Laurain: A piros notesz című könyve, mely a szerző második hazánkban is megjelent kötete Az elnök kalapja után. A Blogturné Klub három bloggere szegődött Laurent mellé, hogy együtt kutassák fel az utcán talált női táska rejtélyét. Tartsatok, s játsszatok ti is velünk, s a turné végén lehetőségetek nyílik megnyerni a kiadó által felajánlott könyv egyikét!
Kiadó: Park Könyvkiadó
Fordította: Kiss Kornélia
Műfaj: romantikus regény
Terjedelem: 192 oldal 
Fülszöveg: Egy szép párizsi reggelen Laurent Letellier épp a könyvesboltja felé igyekszik, amikor az utcán elhagyott női táskát talál. Nincs benne semmi, amiből kiderülhetne, kié, ám annál több személyes holmit rejt: fotókat, hajcsatot, egy üveg parfümöt, dobókockákat, mobiltelefon-töltőt, Patrick Modiano egyik regényét és egy feljegyzésekkel teli, piros noteszt. Miközben Laurent a noteszt lapozgatja és az ismeretlen nőtől származó feljegyzéseket olvasgatja, egyre erősebbé válik benne az elhatározás: meg kell találnia a táska tulajdonosát. Kitartó nyomozása szép lassan szerelmi fogócskává alakul, amely nemcsak az ő, de a titokzatos ismeretlen életét is fenekestül felforgatja…

http://park.libricsoport.hu/fooldal/konyvek/a-piros-notesz/



Nyereményjáték


Laurent Letellier könyvesbolt-tulajdonos Párizsban. Ennek apropóján nyereményjátékunkban olyan történetek (filmek) után nyomozunk, melyekben fontos szerepe van a könyvesboltnak. Az állomásokon található képek/jelenetfotók alapján találjátok ki az adott film címét, s írjátok azt a Rafflecopter megfelelő sorába. Kalandra fel!

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

06.16. - Szembetűnő
06.18. - Olvasónapló
06.20. - Spirit Bliss

0 Reviews:

Post Your Review