Kirsty Moseley – The Boy Who Sneaks In My Bedroom Window – Álmaim őrzője - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2018 Könyvmolyképző romantikus Vörös Pöttyös YA
Kirsty Moseley – The Boy Who Sneaks In My Bedroom Window – Álmaim őrzője

Kirsty Moseley – The Boy Who Sneaks In My Bedroom Window – Álmaim őrzője

2018 Könyvmolyképző romantikus Vörös Pöttyös YA
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából magyarul is érkezik Kirsty Moseley sikerkönyve, az Álmaim őrzője! Tarts velünk a romantikus regény blogturnéján, és ha szerencsés vagy, meg is nyerhetsz egy példányt a könyvből!


Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Fordító: Stumpf Andrea
Műfaj: xxx
Terjedelem: 408 oldal

Volt egyszer egy lány. És egy fiú. Meg egy ablak. Amber Walkert és a bátyját, Jake-et bántalmazza az apjuk. Egy éjszaka Jake legjobb barátja, Liam észreveszi a zokogó Ambert, és bemászik a szobája ablakán, hogy megvigasztalja. Ezzel kezdődik szeret/nem szeret-kapcsolatuk, ami meghatározza a következő nyolc évet. Liam mára magabiztos csajozógép lett, aki egyetlen csaj mellett sem tud kikötni, még sohasem volt igazi barátnője. Amber máig nem dolgozta fel a bántalmazó apjától elszenvedett lelki sebeket. Ő és Liam bizarr párost alkotnak. A kapcsolatuk mindig is viharos volt. De mi történik akkor, ha Amber egyszer csak máshogy tekint a bátyja legjobb barátjára? És mit szól a túlféltő báty, amikor megtudja, hogy a húga és a barátja egyre közelebb kerülnek egymáshoz? A legmeghatóbb történet arról, mire képes a szerelem.
 
  



Nyereményjáték



A könyv főhőse, Liam egy igazi álompasi, olyan, akár egy hollywoodi sztár, minden szívet meghódít a történetben. A mostani játékunk során mi is Liameket mutatunk a képeken, a te dolgod, hogy beírd a színész teljes nevét a Rafflecopter doboz megfelelő sorába :) A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésükre a megküldött értesítő levélre válaszolni. Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

06.04. - Sorok Között 06.06. - Deszy Könyvajánlója 06.08. - Kelly & Lupi olvas

0 Reviews:

Post Your Review