Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Playbook - A csábítás szabályai (Szárnysegéd Bt#1) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2018 Könyvmolyképző New Adult Rachel Van Dyken romantikus Rubin pöttyös
Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Playbook - A csábítás szabályai (Szárnysegéd Bt#1)

Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Playbook - A csábítás szabályai (Szárnysegéd Bt#1)

2018 Könyvmolyképző New Adult Rachel Van Dyken romantikus Rubin pöttyös
Rövid leírás:

Blogturné Részletek



Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó - Rubin pöttyös
Fordító: Sándor Alexandra Valéria
Műfaj: New Adult, romantikus
Terjedelem: 344 oldal

Minden ​szabályt megszeg, hogy övé legyen a lány.
Miután egy baleset véget vet profi sportolói karrierjének, Ian Hunter visszatér az egyetemre – és készen áll arra, hogy egy újfajta játékban vegyen részt. Az ő agyából pattan ki a Szárnysegéd Bt. gondolata, ami, szájról szájra terjedő sikeres és titokzatos szerelmi tanácsadó szolgáltatást nyújt a szerelemre éhes lányoknak. Amikor Blake Olson jelentkezik, hogy igénybe vegye a Szárnysegéd Bt. szolgáltatásait, Ian megismeri minden idők legreménytelenebb ügyfelét.
A slampos sportruhákban és tangapapucsban pompázó Blake-nek csodára van szüksége ahhoz, hogy megszerezze a kiszemeltjét. Csak egy profi randiguruval van rá esélye. Ian tudja, hogy a tanácsai és az átváltoztató munkája nyomán Blake is sikerrel járhat. Ám ahogy a lány lassan átváltozik, Ian rájön, hogy komoly veszély fenyegeti az első számú alapszabályát… Ne ess bele az ügyfélbe!
Frappáns és szenvedélyes szerelmi történet, amiből az olvasó a fejét fogva döbbenhet rá a férfi és a női gondolkodás különbségeire.
Bájos, pajkos, humoros.
https://konyvmolykepzo.hu/reszlet/7845_csabitas_szabalyai-20180525_103631.pdf https://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/rachel-van-dyken-a-csabitas-szabalyai-szarnyseged-bt-1-7845
  


A Könyvmolyképző Kiadónál a könyvhétre megjelent a várva várt új Rachel Van Dyken regény, az imádnivaló The Matchmaker's Playbook - A csábítás szabályai - amiből film is készült Nick Bateman főszereplésével.
A Blogturnén végigkövetheted a könyv értékeléseit, és a szerencsések között három példányt ki is sorsolunk a könyvből a kiadó felajánlásában.

Nyereményjáték


A Passionflix jóvoltából film is készült Rachel Van Dyken regényéből! De kik is szerepeltek benne? A mostani játékunk kissé talán nehéz lesz, de tudjuk, hogy megoldjátok! Minden állomáson találtok egy képet az egyik színészről, a feladatotok, hogy beírjátok a rafflecopter dobozba a színész nevét, és hogy mely karaktert alakította. Például: Mekk Elek - Jakab Sok sikert!
A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésükre a megküldött értesítő levélre válaszolni. Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz.


a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

06.10. - Kelly & Lupi olvas
06.12. - Angelika blogja
06.14. - Deszy könyvajánlója
06.16. - CBooks
06.18. - Kristina blogja
06.20. - Könyvvilág
06.22. - Dreamworld
06.24. - Sorok között

0 Reviews:

Post Your Review