Nalini Singh: Angyalháború - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Könyvmolyképző Kiadó Urban Fantasy
Nalini Singh: Angyalháború

Nalini Singh: Angyalháború

Könyvmolyképző Kiadó Urban Fantasy
Rövid leírás:

Blogturné Részletek



A Könyvmolyképző kiadó jóvoltából itthon is folytatódik Nalini Singh nagysikerű Angyali vadász sorozata. Ha kíváncsi vagy hogyan alakul Raphael és Elena története, hiányzik a többi szereplő, tarts velünk a három állomásos turnén!

Kiadó: Könyvmolyképző kiadó
Fordító: Császár László
Műfaj: Urban Fantasy
Terjedelem: 552 oldal

Nalini Singh ezennel visszatér a vad szenvedély és halálos erő világába…

New Yorkban angyalok zuhannak alá az égből. Valami ismeretlen erő támadta meg őket.
A vámpírokat soha nem látott betegség tizedeli.
A Céh vadászának, Elena Deveraux-nak és New York arkangyalának, Raphaelnekmeg kell találnia a halálos kór forrását, még mielőtt az egész városban szétterjed, kiirtva annak lakosságát, és romos pusztaságot hagyva maga után. Hamarosan azonban Raphael Tornya is ellenséges ostrom alá kerül.
Ha pedig mindez nem lenne elég, miközben New York élet-halál harcot folytat, valami sokkal sötétebb erő is szemet vet a városra… és Raphaelre. A folyók vörösre változnak, a rémálmok életre kelnek, és a világ már soha többé nem lesz ugyanaz.


„Töprengtél már azon, milyennek kell lennie egy valódi romantikus hősnek? Akkor vedd meg az Angyali vadász sorozat bármelyik részét, aztán olvasd el mindet.” Vampire Book Club
  



Nyereményjáték



Sokan ismerhetitek már az Angyali vadász sorozatot, Nalini Singh lebilincselő történeteket tud írni és nagyszerű karaktereket választ. Idén visszatér Raphael és Elena, ezért mostani játékunkban idézeteket fogtok találni és arra kell rájönnötök, hogy ki mondta kinek az idézeteket.
A helyes megfejtők között egy példányt sorsolunk ki.

Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review