Marissa Meyer: Heartless – Szívtelen - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Fantasy Könyvmolyképző romantikus Vörös Pöttyös Young Adult
Marissa Meyer:  Heartless – Szívtelen

Marissa Meyer: Heartless – Szívtelen

Fantasy Könyvmolyképző romantikus Vörös Pöttyös Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Könyvhétre érkezik egy új regény Marissa Meyer tollából a Könyvmolyképző Kiadónál. Aki ismeri az Alice Csodaországban világát, biztosan szeretni fogja a Heartless - Szívtelen történetét, hiszen annak egy meghatározó szereplője a könyvünk főhősnője. Ha szeretnétek megismerni Catherine mesés világát, és a kalandos, romantikus, ám olykor fájdalmas történetét, akkor tartsatok a turné bloggereivel, és játsszatok a könyvért.


Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Fordító: Szabó Krisztina
Műfaj: fantasy
Terjedelem: 560 oldal

Bár Catherine az egyik legkelendőbb fiatal hölgy Csodaországban, és a házasodni kívánó Szív Király kedvence, őt mégis egyebek foglalkoztatják. Ínycsiklandozó süteményeket süt, és a leghőbb vágya az, hogy pékséget nyisson a legjobb barátnőjével. Az édesanyja szerint ilyen gondolatok azonban nem méltók egy olyan fiatal lányhoz, aki akár királynő is lehetne. Cath megismerkedik Jesttel, a jóképű és titokzatos udvari bolonddal. Életében először valódi vonzalmat érez valaki iránt. Kockáztatva, hogy vérig sértik a Királyt és éktelen haragra gerjesztik Cath szüleit, a két fiatal titkos, viharos kapcsolatba bonyolódik. Cath a saját szerencséjének kovácsa akar lenni, és a saját feltételei alapján akar szerelembe esni. Ám a sorsnak más tervei vannak e varázslatos, őrült és szörnyetegekkel teli vidéken…


 
  



Nyereményjáték



A mostani nyereményjátékunk során egy keresztrejtvényt kell megoldanotok. A beírandó szavak és a megfejetés természetesen valamilyen módon a történethez kapcsolódnak. A játék során figyeljetek arra, hogy minden állomáson több szót is ki kell találnotok, és hogy egy kicsit csavarjunk a dolgon, nem sorban haladunk, ezért nagyon figyeljétek a feladvány előtti sorszámot, és oda illesszétek be a rejtvényben a szavakat is. A keresztrejtvény minden szavát várjuk a rafflecopter dobozba, és természetesen a legvégén a megfejtést se feledjétek el beírni! Ha valamiben nem vagytok biztosak, inkább később írjátok be, mert sajnos utólag már nem tudtok javítani.



Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.





A turné állomásai

06.06. Könyvvilág 06.08. Desz könyvajánlója 06.10. CBooks

0 Reviews:

Post Your Review