Paul Rudnick: Minden a te hibád - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
ifjúsági Könyvmolyképző Vörös Pöttyös
Paul Rudnick: Minden a te hibád

Paul Rudnick: Minden a te hibád

ifjúsági Könyvmolyképző Vörös Pöttyös
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában jelent meg a Minden a te hibád című ifjúsági könyv júniusban. A történet többek között barátságról, második esélyről és a félelmek legyőzéséről szól, mindez egy igazán humoros és könnyed stílusban tálalva. Ha szeretnétek megtudni, hogy miképpen bontogatja a 17 éves “jó kislány” Catey a szárnyait New Yorkban, miközben mindenféle kalandba keveredik a vagány unokatestvérének hála, akkor kövessétek a turné négy állomását!


Kiadó: Könyvmolyképző
Fordító: Barthó Eszter
Műfaj: ifjúsági
Terjedelem: 280 oldal

Nyolcvannégy órával ezelőttig Caitlin még soha sem: ivott alkoholt, nem csókolózott, nem énekelt torkaszakadtából nagy nyilvánosság előtt, legfőképpen nem ejtett túszokat, sőt, kocsit sem lopott MI? LOPOTT KOCSIT? Most börtönben ül, és nem tudja, mit mondjon: a rendőrségnek, a szüleinek, a polgármesternek, a riportereknek és a Twitter-olvasóknak. Csak most döbbent rá, hogy: szerzett egy orr-pearcinget, és – NA NE! AZ OTT EGY TETKÓ? Az őrült hétvégéért egyedül egyvalakit hibáztat: a híres unokatestvérét, aki valamikor a legjobb barátnője volt. Akit az elmúlt négy évben GYŰLÖLT, de közben a szíve mélyén rettenetesen hiányzott neki. NEM, NEM IS!!! EZ MIND A TE HIBÁD, HELLER HARRIGAN!!

 
  


Nyereményjáték




A könyv egyik főszereplője, Heller egy fiatal színésznő, akinek meg kellett tapasztalnia a sztárság árnyoldalait is. A nyereményjátékban is olyan hírességeket kell felismernetek kép alapján, akik szintén nagyon fiatalon kerültek rivaldafénybe, és Hellerhez hasonlóan ők is megküzdöttek a sztárság okozta nehézségekkel. A rafflecopter dobozba a színészek/énekesek nevét várjuk!


Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review