Fodor Marcsi - Neset Adrienn: 50 elszánt magyar nő - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2018 Bookline Könyvek ifjúsági ismeretterjesztő
Fodor Marcsi - Neset Adrienn: 50 elszánt magyar nő

Fodor Marcsi - Neset Adrienn: 50 elszánt magyar nő

2018 Bookline Könyvek ifjúsági ismeretterjesztő
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Nagyszerű, hiánypótló kiadványt jelentet meg a Bookline Könyvek a könyvhétre, Fodor Marcsi - Neset Adrienn: 50 elszánt magyar nő címmel. A gyönyörűen illusztrált kötetről hat blogger véleményét olvashatjátok el a turné során, érdemes velünk tartani és megfejteni a feladványokat, a helyes megfejtők közül egy szerencsés megnyerheti a könyvet a kiadó felajánlásában.

Kiadó: Bookline Könyvek
Illusztrálta: Rátkai Kornél, Bertóthy Ágnes
Műfaj: ifjúsági ismeretterjesztő
Terjedelem: 208 oldal

Ötven magyar nő, akikről utcákat, tereket, bolygókat neveztek el, ám a tankönyvek sokszor meg sem említik őket. Ötven nő, akik mertek valamiben elsők lenni. Olyan nők, akik a leleményességüknek és a kitartásuknak köszönhetően mindig kimásztak a legmélyebb gödörből is, és közben sem feledkeztek meg arról, mit diktál az emberség.
Izgalmas életutak, példaértékű történetek múltból és jelenből – a jövőnek.
A kötetben szerepel többek között Szent Erzsébet, Zrínyi Ilona, Hugonnai Vilma, Veres Pálné, Teleki Blanka, Kovács Margit, Fischer Annie, Dévény Anna, Lubics Szilvia és Polgár Judit.
https://bookline.hu/product/home.action?_v=Fodor_Marcsi_Neset_Adrienn_50_elszant_&id=304770&type=22
  


Nyereményjáték


A mostani játék során olyan híres nőket kell felismerni, akik valami fontos dolgot tettek a női egyenjogúság kivívásáért. Minden állomáson találsz egy képet, a híres nő nevét írd be a rafflecopter doboz megfelelő sorába!

A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésükre a megküldött értesítő levélre válaszolni. Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz.


a Rafflecopter giveaway

0 Reviews:

Post Your Review