Samantha Young - Jamaica Lane - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2017 Könyvmolyképző Kiadó New Adult Samantha Young
Samantha Young - Jamaica Lane

Samantha Young - Jamaica Lane

2017 Könyvmolyképző Kiadó New Adult Samantha Young
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Újabb könyvvel kápráztatja el a New Adult műfaj rajongóit Samantha Young. A kedvelt London Street és Dublin Street után most egy újabb szerelmi történet alakulásának drukkolhatunk, amiben a félénk Oliviát és a flörtölés nagymestéret Nate Sawyert ismerhetjük meg. A Blogturné Klub 8 bloggere mesél nektek a könyvről, és a turné végén nektek is lehetőségetek van megnyerni a 3 könyv példány egyikét. Tartsatok velünk és ismerjétek meg az új szerelmes párt, akiket nem lehet egy könnyen elfelejteni!

Kiadó: Könyvmolyképző
Fordító: Molnár Edit
Műfaj: New Adult
Terjedelem: 504 oldal

A nagysikerű Dublin Street és London Road folytatása. Barátkozó természete ellenére Olivia fájdalmasan bátortalan az ellenkező nemmel, még szólni sem meri a srácokhoz, akik bejönnek neki. De amikor Edinburgh-ba költözik, új életet kezdhet, és miután belezúg egy szexi egyetemistába, úgy dönt, ideje legyűrnie a félelmeit és megszerezni, amire vágyik. Nate Sawyer igazi nagypályás, aki senki mellett nem hajlandó lehorgonyozni. A legjobb barátaihoz azonban a végletekig hűséges. Így amikor Olivia hozzá fordul a párkapcsolati nyűgjeivel, felajánlja, hogy bevezeti a lányt a flörtölés rejtelmeibe, és segít hogy szexuálisan is magabiztosabb legyen. A csábítás trükkjeit bemutató baráti tanfolyam hamarosan elsöprően szenvedélyes románccá alakul. Nate múltja és elköteleződésre való alkalmatlansága azonban tönkreteszi a kapcsolatot, és Olivia egyedül marad. Vajon rájön Nate, hogy élete legnagyobb hibáját követte el, vagy örökre elveszíti a lányt? A nagysikerű Dublin Street-sorozat újabb darabja, tele szenvedéllyel, erotikával és szerelemmel. Add át magad!
  


Nyereményjáték



Samantha Young mindig egy-egy utca névhez kapcsolja történeteit. Ezúttal a Jamaica Lane névre hallgató utcának lesz jelentősége a történet során, ám azt nem áruljuk el egyelőre, hogy pontosan micsoda. Viszont mi is ismerünk néhány híres utcát, amiben most a ti segítségeteket kérjük. Minden blogon találtok egy képet a világ egyik híres utcájáról, és egy mondatot, ami közelebb visz a megfejtéshez. A ti dolgotok csak annyi, hogy beírjátok, hogy melyik utca szerepel a képen, és máris megnyerhetitek a turné végén a Könyvmolyképző Kiadó által felajánlott 3 könyv egyikét.




A turné állomásai

11.24. Insane Life
12.01. CBooks
12.02. Kristina blogja

0 Reviews:

Post Your Review