Mindy Mejia: Amit csak akarsz - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2017 Dream Válogatás Maxim Kiadó misztikus thriller
Mindy Mejia: Amit csak akarsz

Mindy Mejia: Amit csak akarsz

2017 Dream Válogatás Maxim Kiadó misztikus thriller
Rövid leírás:

Blogturné Részletek



Kiadó: Maxim Könyvkiadó
Fordító: Sárossy-Beck Anita
Műfaj: misztikus thriller
Terjedelem: 352 oldal

Az érettségi előtt álló Hattie Hoffman egész életében szerepeket játszott: jó tanuló, a szülei jó kislánya és a város megbecsült lakója. Miután brutális késelés áldozata lesz a gimnáziumi színielőadás éjszakáján, tragikus halála éket ver a kisvárosi közösség életében. Del Goodman, a helyi sheriff, aki mellesleg a Hoffman család jó barátja, eltökéli magát, hogy felkutatja a gyilkost, ám a bűntény felderítése során egyre több megválaszolatlan kérdéssel szembesül. Kiderül, hogy Hattie kiváló színészi képességeit jóval a színpadon kívül is kamatoztatta. A történetet három különböző szemszögből ismerjük meg: Del, Hattie és az új irodalom tanár szemszögéből, akinek a házassága az összeomlás szélén áll. Az Amit csak akarsz egymásba fonja a három történetet Hattie utolsó évéről, amelynek eseményei végül tragikus halálába torkollnak.
http://www.olvas.hu/termekek/mx1021-amit-csak-akarsz
  

A Maxim Kiadó jelenteti meg Mindy Meija: Amit csak akarsz című regényét. Az izgalmas misztikus thriller egy kisvárosi gyilkosság nyomába ered, vajon ki ölhette meg a 18 éves fiatal lányt, aki látszólag tökéletes életet élt? Kövesd a blogturné állomásait, ha minden kérdésre helyes választ adsz, tiéd lehet egy példány, a kiadó felajánlásában.

Nyereményjáték

A regény fontos része Shakespeare: Lady Macbeth színműve. Mind a három állomáson egy-egy világhírű színésznő képét találjátok, akik emlékezetes alakítást nyújtottak a mű címszerepében. A rafflecopter doboz megfelelő sorába írjátok be a színésznők nevét.

Figyelem! A nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére válaszolni az értesítő levélre. Ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz!

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review