Jacqueline West: Csal minden álom - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
ifjúsági Jacqueline West Menő Könyvek
Jacqueline West: Csal minden álom

Jacqueline West: Csal minden álom

ifjúsági Jacqueline West Menő Könyvek
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Menő Könyvek gondozásában jelent meg hazánkban Jacqueline West regénye, a Csal minden álom. A Blogturné Klub három bloggere vállalkozik a csodaszép borító alatt kibontakozó történet kibogozására. Tartsatok velünk, s a turné végén megnyerhetitek a kötet egy példányát.

Kiadó: Menő Könyvek
Fordító: Szécsi Noémi
Műfaj: ifjúsági
Terjedelem: 328 oldal

Fülszöveg:
Jaye ​törött koponyával, lüktető fejfájással ébred fel egy síbalesetből és egyre inkább kicsúszik a kezéből a valóság. Mivel eltökélte magában, hogy eljátssza a Szentivánéji álom iskolai előadásában az egyik főszerepet, hazudik a nővérének, az anyukájának, az orvosainak. Azzal nyugtatgatja őket, hogy jól van. Jól van. Ha bárki tudná az igazat – hogy azt képzeli, Shakespeare és alakjai követik a kórházi ágytól az osztályteremig – véget érne minden. Majdnem sikerrel jár az alakoskodás, amikor Rómeó felbukkan az anatómia órán. És kiderül róla, hogy száz százalékban valóságos. Jaye-nek hirtelen választania kell, hogy mindenkinek vagy csak magának hazudozik a továbbiakban. Az őt mágnesként vonzó fiú, a hódoló szerepében újra felbukkanó gyermekkori barát és a családja legsötétebb titkai között őrlődve Jaye élete összekeveredik Shakespeare leghíresebb drámáival, és már ő maga sem tudja megmondani, hol ér véget az igazság és hol kezdődik a színjáték. Nemsokára, a titkos találkák után és a szédítő első csókkal párhuzamosan, még veszélyesebb dolgok következnek. Mi valóságos, mi játszódik csupán a lány fejében és mit számít az egész, ha Jaye olyan végzet felé sodródik, amit szemlátomást nem tud irányítani?
 
  



Nyereményjáték



A történetben központi szerepet tölt be a dráma, a színház. Játékunkban is erre a terepre invivitálunk titeket. Minden állomáson találtok egy-egy drámaírót a szövegbe rejtve. A feladatotok, hogy a kiemelt betűket helyes sorrendbe tegyétek, s az így kapott nevet beírjátok a Rafflecopter megfelelő sorába.


Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.

A turné állomásai

11.03. - Könyvvilág
11.05. - Deszy könyvajánlója
11.07. - Szembetűnő

0 Reviews:

Post Your Review