Debora Geary: Kóborló ​boszorkány - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2017 Debora Geary Fantasy Maxim Kiadó
Debora Geary: Kóborló ​boszorkány

Debora Geary: Kóborló ​boszorkány

2017 Debora Geary Fantasy Maxim Kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A modern boszorkányok, akik nem csak a négy elemet, de az internetet is manipulálják a mágiájukkal, visszatérnek!
És ezúttal igen nehéz fába vágják a fejszéjüket: Morgóval és bőven felveszi a versenyt Marcus, akit megkeserítettek a hosszú gyásszal töltött évek kínjai. Vajon van rá esély, hogy végre nyugalomra leljen? Lehetséges, hogy csak egy szeretetcsomag és a családja csipkelődő támogatása szükséges hozzá? Vajon akiket szeretünk, tényleg örökké velünk maradnak?
Tarts velünk november 14-től három állomásos turnénkon, és tudd meg a válaszokat! Ha ügyes vagy, a könyv három példányának egyikét is megnyerheted.



Kiadó: Maxim
Fordító: Komáromy Rudolf
Műfaj: fantasy
Terjedelem: 368 oldal

Marcus Buchanan különleges férfi: létezik egy köztes világ, amelybe különleges erők segítségével be tud lépni. Marcus egy asztrálutazó. Magányos agglegény, aki már régóta remeteéletet él fájdalmas múltja miatt. Még gyermek volt, amikor elvesztette az ikertestvérét, Evant. Egy nap különös jóslatot kap: talál majd egy csecsemőt, akit Morgannek hívnak, és neki kell majd gondját viselni. A férfi nem hisz a jóslatban, de a végzetét senki sem kerülheti el… Marcus kétségbeesetten próbálja kikerülni ezt a feladatot, de Moira és a boszorkányok mindent megtesznek, hogy a férfi újra megnyissa a szívét, és megtalálja önmagát. És miközben Marcus próbál megküzdeni a mindennapok nehézségeivel, a kis Morgan különös képességeinek kordában tartása is kihívások elé állítja, hiszen a kislány is asztrálutazó. Hatalmas és különleges energiáinak megfejtése még a tapasztalt boszorkányokat is próbára teszi. Vajon Marcus a fájdalmon át megtalálja az utat a szeretet és a gyógyulás felé? És a boszorkányközösség képes lesz kordában tartani az asztrálutazók erejét?
  



Nyereményjáték


Mostani nyereményjátékunkban olyan apukáké a főszerep, akik frissen kerültek az apaszerepbe, és még nem feltétlenül megy nekik minden gördülékenyen. Minden állomáson megtalálod ilyen témájú filmek, tévésorozatok egy plakátdarabját (természetesen a címeket levágtuk), ezeknek a filmeknek a címét keressük. (Természetesen angolul is elfogadjuk őket.)
Ha megvan a cím, nincs más dolgod, mint beírni a Rafflecopter doboz megfelelő sorába. 

Figyelem! A beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.




a Rafflecopter giveaway


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review