Erin Watt: Megtört herceg - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Könyvmolyképző Kiadó New Adult Royals
Erin Watt: Megtört herceg

Erin Watt: Megtört herceg

Könyvmolyképző Kiadó New Adult Royals
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Folytatódik Ella és a Royalék magával ragadó története! Még nem is volt időnk feldolgozni a Papír hercegnő függő végét, máris bombaként robban az életünkbe a Megtört herceg - természetesen a Könyvmolyképző Kiadótól. Ha szeretnétek megismerni a történet folytatását, ezúttal Reed szemszögéből is, és megnyerni a könyvet, tartsatok a blogturné 8 bloggerével!

covers_459965.jpgKiadó: Könyvmolyképző
Fordító: Sándor Alexandra Valéria
Műfaj: new adult
Terjedelem:  oldal

Kikötőben vívott ökölharctól kezdve az iskolai bunyóig: életek omlanak össze a csillogó-villogó palotában, miközben egy srác próbálja menteni a bőrét.
Reed Royalnak mindene megvan: vonzó külső, befolyásos család, sok pénz. Az elit gimiben sorban állnak a lányok, hogy vele lehessenek. Ő viszont magasról tesz mindenkire, mert csak a családja érdekli – amíg Ella Harper be nem sétál az életébe.
Izzó gyűlölettel indul a kapcsolatuk, mert azt akarja, hogy az apja új nevelt lánya szenvedjen. De aztán minden átfordul valami egész másba. Közel akarja tudni magához Ellát. Biztonságban. Egy ostoba hiba miatt azonban Ella elmenekül a karjaiból, így káosz köszönt a Royal-palotára. Reed azon kapja magát, hogy összeomlik az egész világa.
Ella már nem kíváncsi rá. Azt mondja, hogy csak tönkretennék egymást.

Talán igaza van.
 
  


Nyereményjáték


A mostani nyereményjátékunkban tesztelni fogjuk, hogy mennyire emlékeztek az első részre. Idézeteket fogtok találni minden blogon, amit valamelyik szereplő mondott, a dolgotok pedig természetesen az, hogy megfejtsétek, kitől származik. Ezután már csak be kell írnotok a rafflecopter doboz megfelelő sorába a nevet, és már esélyesek is vagytok a könyv megnyerésére.



Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.
.



A turné állomásai

11.05. - Sorok között
11.07. - Könyvvilág
11.11. - Angelika blogja
11.13. - Dreamworld
11.15. - Insane Life
11.17. - CBooks
11.19. - Deszy könyvajánlója

0 Reviews:

Post Your Review