Kylie Scott - Deep: Tónus - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2017 Kylie Scott New Adult realista
Kylie Scott - Deep: Tónus

Kylie Scott - Deep: Tónus

2017 Kylie Scott New Adult realista
Rövid leírás:

Blogturné Részletek



A végéhez ért Kylie Scott Stage Dive sorozata! Ezúttal Ben talál párra, és keveredik fergetegesen szexi kalandokba.

Ismerd meg velünk a regényt, és ne feledd, a nyereményjátékunk során három példányt kisorsolunk a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában.


Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Fordító: Császár László
Műfaj: New Adult
Terjedelem: 344 oldal

Ennek az egyéjszakás kalandnak nem így kellett volna végződnie… Pozitív. Két kicsi vonal a terhességi teszten azt jelenti, hogy Lizzy Rollins teljesen mindennapi élete mindörökre megváltozik. És mindez egyetlen hatalmas hiba miatt, amit Las Vegasban követett el a Stage Dive lehengerlően szexis basszgitárosával, Ben Nicholsonnal. Kit érdekel, ha Ben volt az első férfi, aki miatt Lizzy úgy érezte, nem tud ellenállni a vágyainak? Sajnos azonban a lány azzal is tisztában van, hogy teljesen mindegy, ő mire vágyik, Ben egy kellemes szórakozásnál semmi többet nem akar. Ben tisztában van vele, hogy számára Lizzy érinthetetlen. Tökéletesen és végletesen. Mivel a legjobb barátja feleségének a húga, teljesen mindegy, mennyire izzik kettejük között a levegő, teljesen mindegy, mennyire kedves és vonzó Lizzy, okosabb, ha távol tartja magát tőle. Azonban egy pillanatnyi megingás a Bűn Városában, és Ben kénytelen megtanulni, hogy ami Vegasban történik, nem biztos, hogy Vegasban is marad. Ő és Lizzy most már a lehető legmélyebb módon kötődik egymáshoz… de kialakulhat ebből valódi szerelmi kapcsolat?
 
  



Nyereményjáték



A Stage Dive sorozat sokunk számára okozott önfeledt, vidám pillanatokat, éppen ezért a mostani játékunk a lehető legegyszerűbb lesz: írjátok meg, hogyan képzeltétek el a Deep főhősét, Bent! Ez nagyon egyszerű lesz: a modell/színész képének az URL címét a Rafflecopter dobozba. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

– 11.02. – Sorok Között – 11.03. – Angelika blogja – 11.05. – CBooks – 11.07. – Insane Life – 11.09. – Betonka szerint a világ... – 11.11. – Dreamworld – 11.13. – Kristina blogja – 11.15. – MFKata gondolatai – 11.17. – Deszy könyvajánlója

0 Reviews:

Post Your Review