Jennifer E. Smith: Vajon ránk talál a szerencse - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2017 Dream Válogatás ifjúsági Maxim Kiadó romantikus
Jennifer E. Smith: Vajon ránk talál a szerencse

Jennifer E. Smith: Vajon ránk talál a szerencse

2017 Dream Válogatás ifjúsági Maxim Kiadó romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Ki ne ábrándozott volna még a telitalálatos lottószelvényekről hallva, hogy milyen jó lenne, ha ő nyerné meg azt a sok pénzt? De vajon áldás vagy átok egy hirtelen jött gazdagság?

Kiadó: Maxim Könyvkiadó
Fordító: Komáromy Zsófia
ISBN: 9789632618654
Oldalszám: 368
Műfaj: ifjúsági

Alice soha nem hitt a szerencsében – legfeljebb a balszerencsében. A szerelemben viszont nagyon is hisz, és már jó ideje vágyódik a legjobb barátja, Teddy után. A fiú tizennyolcadik születésnapjára – épp, amikor úgy tűnik, talán kialakulhat kettőjük között valami – Alice viccből egy lottószelvényt vesz neki ajándékba. Legnagyobb döbbenetükre Teddy száznegyvenmillió dollárt nyer a telitalálatos szelvénnyel. Eleinte olyan az egész, mint egy valóra vált álom, főleg, mivel a két fiatalnak bőven kijutott már a balszerencséből. Alice-nek gyerekkorában szörnyű lapokat osztott az élet, amikor alig egy év eltéréssel meghalt mindkét szülője; Teddy édesapja pedig nem sokkal később elhagyta a családját, miután óriási szerencsejáték-adósságot halmozott fel. A nehéz időkben Teddy és Alice mindig is egymásra támaszkodtak. Most azonban, miközben igyekeznek megbirkózni a fiú hirtelen meggazdagodásának hatásaival, egyre jobban eltávolodnak egymástól. A pénz egyre inkább tűnik átoknak, mint áldásnak. Miközben Alice és Teddy próbálnak visszatalálni egymáshoz, a lány nemcsak saját magát ismeri meg sokkal jobban, hanem a szerencse és a szerelem kiszámíthatatlan kapcsolatát is.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEheecORuM0QFif2okTsocqJl6iYq_mdqzlnjuqbD30AKbVqW0bviHnwApFzAXJ063jh7qeMQmG0tIlTdI38mYRWEgFss0UWFwW9nnkfkuklfzCgJcOxhyphenhyphen9ZOU__21w_Ff7458gf5wbY8j0/s1600/vedd+meg+btk.png

Nyereményjáték

Mostani játékunkban a szerencséhez és balszerencséhez köthető babonák nyomába eredünk. Minden állomás megfejtése egyetlen tárgy vagy állat, azaz csupán egyetlen szót kell helyesen beírnotok a nyereménydoboz minden egyes sorába.
Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.

A turné állomásai

11.13. - Angelika blogja
11.14. - MFKata gondolatai
11.15. - Deszy könyvajánlója
11.16. - CBooks
11.17. - Könyvvilág
11.18. - Dreamworld
11.19. - Zakkant olvas

0 Reviews:

Post Your Review