Csapody Kinga (szerk.): Szívek dallama - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Balázsy Panna Csapody Kinga Kalapos Éva Lakatos Levente Menő Könyvek Szabó T. Anna
Csapody Kinga (szerk.): Szívek dallama

Csapody Kinga (szerk.): Szívek dallama

Balázsy Panna Csapody Kinga Kalapos Éva Lakatos Levente Menő Könyvek Szabó T. Anna
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Menő Könyvek gondozásában és Csapody Kinga szerkesztésében igazi karácsonyi zenélődoboz került a boltok polcaira. A Szívek dallamában négy kortárs szerző, Balázsy Panna, Kalapos Éva Veronika, Lakatos Levente és Szabó T. Anna ugyanarra a témára komponált novelláit olvashatjuk. A Blogturné Klub három bloggere ered a kötet nyomába, s a turnéval tartotok, megnyerhetitek a könyv egy példányát.

Kiadó: Menő Könyvek
Műfaj: ifjúsági
Terjedelem: 176 oldal

Fülszöveg.
Egy kis zenélődoboz ez a könyv, sok hangjeggyel, négy kiváló író - Balázsy Panna, Kalapos Éva Veronika, Lakatos Levente és Szabó T. Anna - egy-egy elgondolkodtató kisregényével. Jó kézbe venni, kinyitni, hogy meghalljuk a történeteiket, visszacsukni, és újra, meg újra felnyitni. Sorsok, szerelmek, életek ömlenek ki ebből a kis kötetből, ezernyi dallamfoszlány, a szív millió dallama.
"A kocsi féklámpáit nézte, aznap már másodszor. Elmúlt belőle a szomorúság, a fiú visszatérése minden rossz érzését megszüntette. Könnyűnek érezte magát, a hideg téli este felfrissítette. A közeli templom harangjátékára lett figyelmes. Ismerős karácsonyi dallam kanyargott a havas, ódon utcákon." (Balázsy Panna) "Látta, hogy a lány kezében megremeg az ajándéktáska, és arra gondolt, valahogy sose hitte el a szüleinek, már kiskorában sem, hogy a karácsony a csodák ideje, de valami mégis ott van ilyenkor a levegőben, mindjárt véget ér az év, kezdődik egy új, ez a lány pedig itt áll mellette, az ő képregényével a szatyrában." (Kalapos Éva) "- Szerintem léteznek csodák - cáfolom. Érdeklődve felpillant rám. - De a csodák olyanok, mint a macskák. Hiába hívogatod őket, akkor dörgölőznek hozzád, amikor a kedvük tartja." (Lakatos Levente) "Karácsony előtt fogjátok megtalálni, amikor hazavártok majd ezzel a cuki kis dobozzal. Ne féljetek, minden rendben lesz, jönni fogok. Hazajövök, ha sikerül elmennem végre egyszer. Mert én nem ijedek meg semmilyen beszélgetéstől. Ezt komolyan mondom." (Szabó T. Anna)
 
  




Nyereményjáték


A turnéhoz tartozó nyereményjáték kapcsán szeretnénk felhívni a figyelmeteket a szerzők más könyveire is. Minden állomáson találtok egy-egy idézetet valamely szerző valamely könyvéből. A feladatotok, hogy a szerzőt és az idézett mű címét beírjátok a Rafflecopter megfelelő sorába. Viszont, mivel a turné három állomásos, ezért arra kérünk Titeket, hogy a negyedik szerzőtől Ti magatok válasszatok egy könyvet, és írjátok be extra pontért a Rafflecopter “Bónusz” mezőjébe.


 Figyelem! A beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.

a Rafflecopter giveaway 

A turné állomásai

11.02. - Szembetűnő
11.03. - Sorok Között
11.05. - Zakkant olvas

1 Hozzászólás:

  1. Sziasztok!
    Lehet, én vagyok figyelmetlen, de Sorok Között és Zakkant feladványa ugyan az. Gondolom ez nem direkt van, mivel 3 különböző szerzőt kell találni és a hiányzó negyedik lenne a Bónusz...
    Ha ez így van, akkor lehet valamit kezdeni azzal, hogy Kalapos Évát beírtam mind a 2 helyre?

    VálaszTörlés