Guillaume Musso: Holnap - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2017 felnőtt Guillaume Musso krimi Park Kiadó thriller
Guillaume Musso: Holnap

Guillaume Musso: Holnap

2017 felnőtt Guillaume Musso krimi Park Kiadó thriller
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Guillaume Musso, francia szerző már sokak szívét meghódította különleges hangulatú regényeivel. A Szerelem életre-halálra, az És azután, az Ott leszel?, a Visszajövök érted, a Mi lesz velem nélküled? és Az angyal hív után újabb nagyszerű regénye érkezik el a magyar olvasókhoz is. A Blogturné Klub három állomáson keresztül veti bele magát a Holnapba - és hogy mit tartogat, az meglepetés. Tarts velünk, ismerd meg a regényt és ha ügyes vagy, a saját példányodat is megnyerheted.


Kiadó: Park Kiadó
Fordító: V. Detre Zsuzsa
Műfaj: krimi, thriller
Terjedelem: 404 oldal

Emma New Yorkban él. Harminckét évesen még mindig keresi élete párját. Matthew
Bostonban lakik. Egy szörnyű balesetben elvesztette a feleségét, és most egyedül neveli négyéves kislányát. A világhálón ismerkednek meg, és egymásnak írt e-mailjeik alapján hamarosan mindketten arra gondolnak, hogy végre megtalálhatják a boldogságot. Elhatározzák, hogy találkoznak egy manhattani olasz étteremben Ugyanazon a napon és ugyanabban az órában lépnek be az étterem ajtaján. Ugyanahhoz az asztalhoz ültetik le őket - és mégsem fognak soha találkozni.
Hazugságok hálója? Az egyik fél képzelgése? A másik manipulációja? Egy érthetetlen helyzet áldozataiként Matthew és Emma hamar rádöbbennek arra, hogy nem csupán egy meghiúsult találkozóról van szó...

Guillaume Musso az egyik legnépszerűbb francia regényíró. Művei a világ minden táján vezetik az irodalmi sikerlistákat, regényeiért kiadók és filmproducerek versengenek. Magyarul a Szerelem életre-halálra, az És azután, az Ott leszel?, a Visszajövök érted, a Mi lesz velem nélküled?, valamint Az angyal hív című regényei olvashatók.
  



Nyereményjáték


Mostani nyereményjátékunk az időzítés körül forog - az ugyanis nem biztos, hogy mindig tökéletes.
Olyan romantikus kapcsolatokat gyűjtöttünk most csokorba könyvekből, filmekből, amiknél az időzítésnek kulcsszerepe volt. Minden állomáson egy rövid leírást találtok arról, miről is szól a történet, a feladatotok az, hogy ezek alapján kitaláljátok a könyv/film címét. Természetesen az angol és a magyar címeket is el fogjuk fogadni.

Figyelem! A beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.


0 Reviews:

Post Your Review