Jeffrey Brown: Jedi Akadémia - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2017 gyermekirodalom ifjúsági képregény Kolibri Kiadó Star Wars Könyvek
Jeffrey Brown: Jedi Akadémia

Jeffrey Brown: Jedi Akadémia

2017 gyermekirodalom ifjúsági képregény Kolibri Kiadó Star Wars Könyvek
Rövid leírás:

Blogturné Részletek



Hallottál már a Jedi képzőről?
Arról a helyről, ahol az ifjú padavanok az Erő segítségével tárgyakat emelgetnek, és ahol Kitmama a vuki tanár testnevelést oktat a diákoknak?
Roan Nochez régi vágya, hogy csillagpilóta legyen, de a tanév kezdetén mégis a Jedi képzőben találja magát.
A népszerű művész, Jeffrey Brown vicces történetei elevenednek meg a lapokon, és a tőle megszokott módon a nevetés most is garantált.
Természetesen a Blogturné Klub sem maradhat ki Roan kalandjaiből, ezért június 6-tól 13 állomáson keresztül olvashattok a megjelent két kötetről. Megismerhetitek, sőt ha velünk játszotok, tiétek lehet az egyik példány!


Kiadó: Kolibri
Fordító: Horváth M. Zsanett
Műfaj: ifjúsági regény
Terjedelem: 160 oldal

“Egész életemben arra készültem, hogy pilótasuliba fogok járni - erre nem vettek fel! Szinte ugyanakkor megkeresett egy kicsi, zöld fickó, akit Yodának hívnak, és meghívott a Jedi Akadémiára. Ezért járok most egy olyan suliba, ahol űrlényekkel és droidokkal vagyok együtt, és olyan fénykard-mániásokkal, akik tárgyakat emelgetnek az elméjükkel! Hogy fogok megfelelni az elvárásoknak? Mintha a középiskola önmagában nem lenne elég problémás…”

Kiadó: Kolibri
Fordító: Horváth M. Zsanett
Műfaj: ifjúsági regény
Terjedelem: 176 oldal

Azt hittem, a második évem a Jedi Akadémián simán telik majd, és így is volt… eleinte. Építettem egy szuper robotot, tanulmányútra mentem egy jeges bolygóra, és messzire elkerültem Gammy galaktikus kajáját. De aztán minden összekuszálódott! A pilótaképzés sokkal nehezebb volt, mint vártam, a legjobb barátaim hanyagolni kezdtek, és az osztály zsarnokai megpróbáltak átcsábítani a sötét oldalra - ami egész jó mókának tűnt! És még azt hittem, hogy a régi suliban már mindent láttam…
  



Nyereményjáték



Bemutatjuk nektek a karaktereket, akik a Jedi Akadémián szerepelnek, néhányuk talán ismerős lehet. A feladat, hogy a nevüket írjátok be a Rafflecopter megfelelő sorába. De ne izguljatok, ha újak a szereplők, a bloggerek nevüket elrejtették a bejegyzéseikben, úgyhogy ki is tudjátok rakni őket!

Figyelem! A beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

Jedi Akadémia 1.
06.07. Insane Life
06.08. Függővég
06.09. Dreamworld
06.11. CBooks
06.12. KönyvParfé

Jedi Akadémia 2.
06.14. Deszy
06.15. Dreamworld
06.16. Insane Life
06.17. Függővég
06.18. CBooks

0 Reviews:

Post Your Review