Donna MacMeans: Csiszolatlan gyémánt - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Donna MacMeans énelmi romantikus General Press
Donna MacMeans: Csiszolatlan gyémánt

Donna MacMeans: Csiszolatlan gyémánt

Donna MacMeans énelmi romantikus General Press
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Megjelent a General Press kiadó gondozásában Donna MacMeans legújabb történelmi romantikus könyve Csiszolatlan gyémánt címmel, a Chambers testvérek trilógia harmadik része.
Michael Rafferty a korona szolgálatában áll, elsőre nem tesz jó benyomást Arianne Chambersre. Vajon a véletlen szülte küldetés képes lesz megbékíteni őket?
Ha kíváncsiak vagytok, gyertek és a hat állomásos turnén ismerjétek meg jobban a könyvet!

Kiadó: General Press
Fordító: Fügedi Tímea
Műfaj: történelmi romantikus
Terjedelem: 324 oldal

Anglia, 1881. Nehéz idők járnak a Brit Birodalom diplomatáira: nem sokkal az amerikai elnökválasztás után a washingtoni nagykövetüket meggyilkolják, és felerősödnek az ír függetlenségi törekvések is. A Korona szolgálatában Michael Raffertyre hárul a feladat, hogy a gyilkos nyomára bukkanjon. A küldetés sikere érdekében Rafferty diplomatának adja ki magát: a feladat azonban nehezebb, mint amilyennek elsőre tűnik, a férfi modorával ugyanis komoly gondok adódnak. Ezért úgy dönt, keres egy nőt, aki megtanítja neki az illemszabályokat, és egyben hajlandó eljátszani a felesége szerepét. A kiszemelt hölgy, Arianne Chambers azonban vonakodik belemenni a játékba. Arra még hajlandó lenne, hogy úriembert faragjon a bárdolatlan fickóból, férjre viszont egyáltalán nem vágyik. Ám hamarosan azon kapja magát, hogy a Michael durva külseje alatt megbúvó szenvedély lassanként meghódítja a szívét. Rafferty eközben egyre veszélyesebb kalandokba bonyolódik, és rádöbben, hogy Lady Arianne sokkal talpraesettebb és vonzóbb, mint amilyennek első pillantásra tűnt... De vajon elegendő-e a kölcsönös vonzalom ahhoz, hogy örökre összekössék az életüket?
 
  



Nyereményjáték


A történelmi romantikus könyvek hátterében sokszor igazi történetek lapulnak, ezért mostani játékunkban a könyvhöz kapcsolódó kérdésekre kell válaszolnotok, kivételesen nem a fikcióra leszünk kíváncsiak, hanem a valóságra.
Játékra fel!


Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review