Abbi Glines: A jövőm - Existence #3 - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2017 Abbi Glines Dream Válogatás Fantasy Maxim Kiadó YA
Abbi Glines: A jövőm - Existence #3

Abbi Glines: A jövőm - Existence #3

2017 Abbi Glines Dream Válogatás Fantasy Maxim Kiadó YA
Rövid leírás:

Blogturné RészletekKiadó: Maxim Könyvkiadó
Fordító: Komáromy Zsófia
Műfaj: fantasy, YA
Terjedelem: 264 oldal

Dank ​vajon magába tudja bolondítani a lányt… újra?
Amikor Pagan Moore bebizonyította, hogy méltó a Halál szerelmére, esélyt kaptak arra, hogy együtt maradjanak, ha teljesítenek egy próbatételt.
Azonban azt senki sem ígérte meg Danknek, hogy a lány továbbra is akarni fogja őt…
Amikor egy lélek megteremtetik, annak párja is megszületik. Ezek a lelkek pedig minden életükben egymásra találnak. Beteljesítik egymás sorsát. Pagan számára ilyen lélek a voodoo király. Eljött hát az idő, hogy a lány eldöntse, mire vágyik jobban: együtt lenni a Halállal az örökkévalóságig, vagy amellett a lélek mellett maradni, akit neki teremtettek.
Dank sosem gondolta, hogy aggódnia kellene a választás miatt. Tudta, hova húz a lány szíve. Azonban rá kellett jönnie, hogy semmi sem biztos, miután a lánynak törölték az emlékeiből minden csókjukat, érintésüket, minden közösen eltöltött pillanatukat. Így hát újra el kell nyernie Pagan szerelmét, és bebizonyítania a lány lelkének, hogy pontosan ő az, akihez tartozik.
Mindezzel nem is lenne gond, ha Pagan lelki társa nem állna az útjában.
http://www.olvas.hu/uploads/media/file/0001/04/5bc3966744cfa1fcfe9953f2553aca2365ffe009.pdf http://www.olvas.hu/termekek/mx1037-a-jovom
  


Befejező részéhez ért az Existence sorozat! A Maxim Könyvkiadó a Könyvhétre jelenteti meg Abbi Glines: A jövőm című könyvét, mellyel teljes lesz Pagan és Dank története. Ha kíváncsi vagy a befejezésre, tarts a Blogturnés bloggerekkel, így megnyerheted a kiadó által felajánlott három nyereménykönyv egyikét.

Nyereményjáték

Más könyvekben is megjelenik a Halál, mint karakter. Egy-egy idézetet találtok minden állomáson, ami alapján ki kell derítenetek a könyv címét! Google-t, Molyt használni szabad!
Kérjük a rafflecopter doboz megfelelő sorába írjátok be a megfejtéseket!
Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésre válaszolni az általunk megküldött értesítő e-mailre. Sok szerencsét!

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review