Joanne Harris: Csokoládé - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2017 Joanne Harris Libri
Joanne Harris: Csokoládé

Joanne Harris: Csokoládé

2017 Joanne Harris Libri
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Vianne ismeri a kedvenc nassolnivalód, a Libri Könyvkiadó pedig új köntösben jelentette meg Joanne Harris regényét, a Csokoládét. Természetesen, mi sem maradhatunk ki az édes kényeztetésből! A Blogturné Klub három bloggere ered a messzi tájakról érkezett Vianne és Anouk története nyomába. S ha a turnéval tartasz, nyereményjátékunkkal akár te is bezsebelhetsz egy új Csokoládét a Kiadó felajánlásában.

Kiadó: Libri Könyvkiadó
Fordító: Szántó Judit
Műfaj: romantikus, gasztroregény
Terjedelem: 408 oldal

Fülszöveg:
Titokzatos fiatal nő, Vianne Rocher költözik a kislányával Lansquenet-be, és megnyitja „csokoládézóját” – a parányi kávézóval kombinált csokoládéboltot. A zárkózott falusiak gyanakodva figyelik az új lakót, aki színes ruhákat hord, mosolyog, és mindenkihez van egy kedves szava. Különösen Reynaud atya szemét csípi a jövevény. A templomból épp rálát a boltra, amelynek vidám kirakatában hívogatóan sorakoznak a nyalánkságok – csupa-csupa földi hívság és csábítás. Ki ez a ledér nőszemély, akinek nincs férje, és – ó, irgalom atyja, ne hagyj el! – nem jár misére? Ám a kíváncsiság legyőzi az ellenérzést, a falusiak egyre gyakrabban néznek be a boltba, ahol Vianne csalhatatlan érzékkel, személyre szabottan választja ki a megfelelő édességet mindenki számára, ahol elsuttoghatók a titkok, megszellőztethetők a sérelmek, átélhetők az álmok…A felháborodott plébános úgy látja, a jövevény súlyos veszélyt jelent a nyájára. Bűnösnek nyilvánítja az áruját – a simogatóan lágy, érzékien finom, buja illatokkal terhes csokoládét –, és a faluban kitör a viszály. Amikor pedig Vianne nem átall húsvétra csokoládéfesztivált szervezni, a falu egész közösségét megosztja a háborúság…A regényből nagy sikerű film készült Juliette Binoche, Johnny Depp, Judi Dench és Alfred Molina főszereplésével.
 
  



Nyereményjáték

Bár már jócskán elhagytuk a húsvétot, a könyvhöz tartozó nyereményjátékunkban egy kis csokikeresésre invitálunk Titeket - a kert helyett a könyvek birodalmában. Minden állomáson fülszövegrészletet találhattok, mely egy-egy olyan könyvet rejt, aminek címében szerepel a csokoládé szó. A feladat az, hogy a fülszöveg alapján kitaláljátok, melyik könyvről van szó, és a könyv szerzőjének nevét beírjátok a Refflecopter megfelelő sorába. Csokivadászatra fel!

Figyelem! A beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

06. 19. - Szembetűnő
06. 21. - KönyvParfé
06. 23. - Könyvvilág

0 Reviews:

Post Your Review