Jena Evans Welch - Love & Gelato - Firenzei nyár - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2017 Jena Evans Welch Maxim Kiadó romantikus YA Young Adult
Jena Evans Welch - Love & Gelato - Firenzei nyár

Jena Evans Welch - Love & Gelato - Firenzei nyár

2017 Jena Evans Welch Maxim Kiadó romantikus YA Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek



A Maxim Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelenik Jenna Evans Welch bemutatkozó regénye, a Love & Gelato - Firenzei nyár. A Blogturné klub hét bloggere ennek örömére bemutatja a sodró lendületű történetet, melyben egy olaszországi vakáción romantikus és titokzatos kalandok során át barangolhatjuk be a toszkán vidéket.

Kiadó: Maxim Kiadó
Fordító: Vincze Judit Andrea
Műfaj: YA, romantikus
Terjedelem: 320 oldal

Fülszöveg:
Egy olaszországi vakáción romantikus és titokzatos kalandok során át barangolhatjuk be a toszkán vidéket – ezt ígéri nekünk az írónő sodró lendületű bemutatkozó regényében.
Lina az idei nyarat Toszkánában tölti, jóllehet, eleinte semmilyen érdeklődést nem mutat az ország napsütötte, varázslatos tájai iránt. Csupán édesanyja utolsó kívánságának eleget téve érkezett addig nem látott apjához. De milyen apa az olyan, aki tizenhat évig a gyereke felé sem néz? Lina ezért nem is vágyik másra, mint hazatérni, amilyen gyorsan csak lehet.
Aztán a kezébe kerül egy napló, amit a mamája az itáliai tartózkodása idején vezetett. A lány előtt hirtelen feltárul egy csodás világ, amely titkos románccal, műalkotásokkal és eldugott pékségekkel van teli. Mindez arra ösztönzi Linát, hogy újdonsült barátjával, Rennel, anyja nyomdokain haladva felfedjen egy titkot, melyről már rég tudomást kellett volna szereznie. A titok pedig azonnal más megvilágításba helyezi a mamájáról, az apjáról, sőt még az önmagáról alkotott képet is.
Valaki egyszer azt mondta neki, hogy az emberek a szerelem és az olasz fagylalt miatt mennek Olaszországba – néha azonban ennél sokkal többet találnak.

http://www.olvas.hu/termekek/mx1176-love-gelato-firenzei-nyar
  



Nyereményjáték



Firenze hosszú múltra tekint vissza, ezért mostani játékunk során olyan épületeit, műalkotásait és helyszíneit fedezzük fel, melyek Ren és Lina kalandjaiból kimaradtak.
Minden állomáson találtok egy rövid ismertetőt, valamint egy képet, mely alapján ki kell találnotok az adott feladvány nevét. Ha minden állomást teljesítetek, esélyetek nyílik megnyerni a kiadó által felajánlott regény három példányának egyikét.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review