Katherine Allred: Az ámbrafa - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2017 Arany Pöttyös Könyvmolyképző Kiadó romantikus
Katherine Allred: Az ámbrafa

Katherine Allred: Az ámbrafa

2017 Arany Pöttyös Könyvmolyképző Kiadó romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek



Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Fordító: Todero Anna
Műfaj: romantikus
Terjedelem: 360 oldal

„Az ​ámbrafa az erdő kaméleonja, parafára emlékeztető kérge sajátos képességet rejt: a cseresznyefától a mahagóniiig bármilyen fát utánozni tud. De a valódi értéke – és ezt sokan nem veszik észre – állhatatos, erős, vörös szívében rejlik.”

A nap, amikor Alix French megismerkedik a rosszhírű külvárosi roncstelepen élő, tízéves Nick Andersonnal, korántsem mondható szokásosnak. Az aprócska méhbalzsamos dobozzal és rendíthetetlen elszántsággal felfegyverkezett Alix kezelésbe veszi a fiú hátán lévő sebeket – egy közelmúltbeli verés nyomait –, és ez a gesztus mindkettőjük életét örökre megváltoztatja. A gyerekkori bonyodalmak és a kamaszkori bánatok közepette is elválaszthatatlanok maradnak, és a barátságuk lassan szerelembe fordul. A jövő rózsásnak tűnik, ám egy végzetes éjszakán valaki agyonlövi Nick agresszív apját, Frank Andersont. Nick váratlanul elhagyja a várost, Alix pedig ott marad magányosan, zavarodottan – és terhesen. Vajon a lány hogyan birkózik meg a Nick hűtlensége okozta fájdalommal és egy rossz házassággal? Sikerül-e újrakezdenie az életét? Vajon amikor Nick visszatér és megpróbálja visszaszerezni a szerelmét, le tudná-e dönteni a lelke köré épített védőfalat, ha kiderülne az igazság Frank Anderson haláláról? Hiszen a napvilágra kerülő igazság és a nyomán támadó érzelmi robbanás éppúgy képes rombolni, mint gyógyítani.
http://konyvmolykepzo.hu/reszlet/7435_az_ambrafa-20170602_104306.pdf http://konyvmolykepzo.hu/products-page/arany-pottyos-konyvek/katherine-allred-the-sweet-gum-tree-az-ambrafa-7435
  


A Könyvmolyképző Kiadó jelenteti meg Katherine Allred: Az ámbrafa című regényét. A világhírű szerelmi történet egy kansasi kisvárosban játszódik, ahol a két főszereplő gyerekkori barátsága titkos szerelemmé növi ki magát. Vajon boldogok lehetnek valaha, ha a hirtelen bekövetkező durva események miatt hosszú évekre elszakadnak egymástól? Négy bloggerünk véleményezi a könyvet a blogturné folyamán, tarts velünk és esélyed lesz megnyerni egy példányt a könyvből a kiadó felajánlásában.

Nyereményjáték

Négy állomás - Négy gyönyörű, különleges fafajta a játékunk tárgya, amiket megemlít a szerző a történetben. Nincs más dolgotok, mint minden állomáson beírni a rafflecopter doboz megfelelő sorába a megadott leírás alapján, melyik fafajtára gondoltunk. A képek és a google segítenek! Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review