Melina Marchetta: Jellicoe Road - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2017 Könyvmolyképző realista Vörös Pöttyös YA
Melina Marchetta: Jellicoe Road

Melina Marchetta: Jellicoe Road

2017 Könyvmolyképző realista Vörös Pöttyös YA
Rövid leírás:

Blogturné RészletekKiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Fordító: Benedek Dorottya
Műfaj: YA, realista
Terjedelem: 312 oldal

Ebben a lírai, lebilincselő, díjnyertes regényben semmi sem az, aminek látszik, és minden nyom újabb kérdésekhez vezet.
Taylor Markhamet tizenegy éves korában elhagyja az édesanyja. Tizennégy évesen megszökik a bentlakásos iskolából, ám egy rejtélyes idegen a keresésére indul, és visszaviszi. Most, tizenhét évesen Taylor nem túl lelkes vezetője az iskolai titkos társaságnak, aminek a Városiakkal és az odalátogató Kadétokkal vívott éves harca épp most veszi kezdetét. Idén azonban a Kadétokat Jonah Griggs vezeti, akinek átható tekintetét Taylor nem sokáig tudja kerülni. Ráadásul Hannah, az egyetlen felnőtt, akiben Taylor megbízik, váratlanul eltűnik. Ha Taylor össze tudja rakni a Hannah által hátrahagyott nyomokat„ a feltáruló igazság nemcsak múltjának kérdéseire ad választ, de a jövőjét is megváltoztatja..
http://konyvmolykepzo.hu/reszlet/7536_jellicoe_road-20170602_104354.pdf http://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/melina-marchetta-jellicoe-road-7536
  


A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában jelent meg Melina Marchetta: Jellicoe Road című világsikerű regénye. Az ausztrál írónő ezzel a könyvvel számos díjat nyert, a 2009-es Printz Awards talán a legrangosabb. Hat blogger véleményét olvashatod erről a szívbemarkolóan lebilincselő történetről. Kövesd az állomásokat és a játék megfejtéséért cserébe esélyed lesz megnyerni a három nyereménykönyv egyikét a kiadó felajánlásában.

NyereményjátékHat állomás, hat ausztrál nevezetesség, amit ha meglátunk, azonnal Ausztrália jut az eszünkbe. Minden állomáson egy-egy képet találsz, találd ki mi van rajta és írd be a rafflecopter doboz megfelelő sorába. Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.


a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review