Maggie Stiefvater: The Raven King - A Hollókirály - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
A Hollófiúk Fantasy Könyvmolyképző Kiadó Maggie Stiefvater mágikus paranormális
Maggie Stiefvater: The Raven King - A Hollókirály

Maggie Stiefvater: The Raven King - A Hollókirály

A Hollófiúk Fantasy Könyvmolyképző Kiadó Maggie Stiefvater mágikus paranormális
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Attól függően, hol kezdjük, ez a történet akár négy hollófiúról és egy Blue nevű lányról is szólhat. Egy álmodóról, mágusról, királyokról, sorsokról és egy elvarázsolt erdőről. Maggie Stiefvater magával ragadó története, a Hollófiúk sorozat, az utolsó kötetéhez érkezett. Tartsatok ti is a Blogturné Klubbal, ha pedig velünk játszotok, megnyerhetitek a Könyvmolyképző kiadó által felajánlott The Raven King - A Hollókirály könyvet.

Kiadó: Könyvmolyképző kiadó
Fordító: Molnár Edit
Műfaj:  fantasy, paranormális
Terjedelem: 440 oldal

Óvakodj az élőktől! Ne bízz a holtakban! Gansey már évek óta egy eltűnt király nyomait kutatja, és szép lassan a barátait is bevonja a küldetésbe: Ronant, aki álmokat rabol meg; Adamet, aki elérte, hogy más rendelkezzen az élete fölött; Noah-t, akinek már nincs is igazi élete; és Blue-t, aki szerelmes Gansey-be... miközben jól tudja, arra rendeltetett, hogy megölje a szerelmét. A végjáték megkezdődött. Az álmok és a rémálmok egybefolynak. Szerelem és veszteség elválaszthatatlanná válnak. És a keresés már nem egy konkrét útvonalra szorítkozik. A Kirkus Reviews ezt írta a Hollófiúk-sorozat előző darabjáról (Kék liliom): „Ez a párját ritkító sorozat várhatóan viharos végkifejlettel zárul.” Nos, a vihar megérkezett a virginiai Henriettába a halál, a vágyakozás, a megvilágosodás és egy brutális igazság kíséretében. A Hollókirállyal Maggie Stiefvater felteszi a koronát remekművére. A legvonzóbb, legérzelmesebb, legelbűvölőbb mágikus világ, amit írói fantázia teremthet.
 
  


Nyereményjáték



A Hollókirály az utolsó rész Maggie Stiefvater Hollófiúk sorozatában. A megjelenésre hangolva a mostani játékban visszatekintünk a korábbi részekre. A feladat igen egyszerű lesz: a résztvevő blogokon egy-egy kérdést találhattok az előző kötetekkel kapcsolatban, amelyet a Rafflecopterben kell megválaszolnotok. A helyes megfejtők között kisorsolunk egy példányt Maggie Stiefvater: The Raven King - A Hollókirály című könyvéből. Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

0 Reviews:

Post Your Review