Kresley Cole: Végtelen lovag - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
A végtelen lovag Arkánum krónikák Endless Knight Fantasy Könyvmolyképző kresley cole mágikus paranormális posztapokaliptikus romantikus YA
Kresley Cole: Végtelen lovag

Kresley Cole: Végtelen lovag

A végtelen lovag Arkánum krónikák Endless Knight Fantasy Könyvmolyképző kresley cole mágikus paranormális posztapokaliptikus romantikus YA
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Végre itthon is folytatódik Kresley Cole sötét, de annál inkább lebilincselő YA sorozata, Az Arkánum Krónikák. A második kötet a könyvhétre érkezik, a Blogturné Klub pedig egy haláli turnéra invitál minden rajongót. Tartsatok velünk, 22 Arkánum kártya. 22 kiválasztott. Az Arkánum Krónikák középpontjában a Tarot pakli ütő kártyái állnak, a Nagy Arkánum. Képzeld el, ha a Halál, a Szeretők, a Bolond, az Ördög, stb valójában különleges képességekkel megáldott tinédzserek lennének. Ahhoz, hogy legyőzzék a többi “kezet”, meg kell tanulniuk szövetségeket kötni. Ám óvatosnak kell lenniük, hiszen sosem egyértelmű ki melyik oldalon áll.

Kiadó: Könyvmolyképző
Sorozat: Arkánum krónikák #2
Elit start: 2017.06.08
Várható megjelenés: 2017.07.07
Műfaj: Paranormál romantikus YA
Terjedelem: 376
Fordító: Szoboszlay Anna

Néhány évszázadonként eljön az idő, amikor a tarot kártya lapjai életre kelnek, hogy megküzdjenek egymással, életre-halálra. – Minden játékban végzett velem? – Nem mindben. De a Lótusz Hölgye akkor is meghalt. – Vagyis mások öltek meg… Nyertem már játékot? – Azt kívántam, bárcsak ne tudnám meg. – Hányszor? Matthew habozott. – Többet, mint bárki más előtte. Vagy azóta. Akkor gyilkosságban rekordtartó vagyok. Nem csoda, ha Selena annyira aggódik, amikor új Arkánumokkal találkozunk. Mindenkinek rám fáj a foga. – Ki kapott el? Matthew a kezét nézte. Téma lezárva. – Akkor azt áruld el legalább, hogy a Halál hányszor kapott el! – Ez a Halál? Az utolsó három játékban kétszer. – Matthew barna szeme elkomorodott, amikor hozzátette: – Gyakorlat teszi a mestert. Tegyél fel mindent egy lapra!
 
  



Nyereményjáték



A mostani nyereményjátékunkban is a tarot kártyáké lesz a főszerep. Minden állomás blogerének ugyanazt a kérdést tettük fel: “Melyik tarot kártya lennél leginkább az Arkánum Krónikák sorozatban, és miért?” A rafflecopter megfelelő helyeire ezeket a válaszokat keressük. +1 pont: Növeljétek a nyerési esélyeiteket és mondjátok el nekünk ti is, melyik tarot kártya bőrébe bújnátok! A helyes megfejtők között a kiadó által felajánlott három példány egyikét sorsoljuk ki.

Figyelem! A válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

A turné állomásai


06.07. - Függővég - Könyvtrailer

06.13. - Insane Life

3 Hozzászólás:

  1. Sziasztok! Köszönöm a lehetőséget a játékra, nagy kedvencem a könyvsorozat!
    Kérdezném, hogy a +1 pontot, tehát, hogy melyik tarot kártya akarok lenni, itt kell-e megírni? Mert a rafflectorban nincs ilyen mező.

    Köszönöm a választ!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Hayako, igen, akár ide is írhatod, vagy bármelyik állomáson. Csak arra figyelj, hogy a hozzászólásba tüntesd fel a neved vagy az e-mail címed, amivel játszasz.

      Annak pedig kifejezetten örülünk, hogy ennyire szereted a sorozatot. :)

      Törlés
    2. Köszönöm a választ, DhesiX! Az én kedvenc kártyalapom a Remete, mivel ez a kártya illik legjobban a személyiségemhez.

      Az e-mail címem a nevemre kattintva a profilomon elérhető, szóval azért nem tüntettem fel itt: https://www.blogger.com/profile/16561663926753979932 (kapcsolatfelvétel alatt).

      Törlés