Colleen Hoover~ Tarryn Fisher: Never, never- Soha, de soha 2. - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Collen Hoover Könyvmolyképző misztikus romantikus Tarryn Fisher Young Adult
Colleen Hoover~ Tarryn Fisher: Never, never- Soha, de soha 2.

Colleen Hoover~ Tarryn Fisher: Never, never- Soha, de soha 2.

Collen Hoover Könyvmolyképző misztikus romantikus Tarryn Fisher Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Könyvmolyképző jóvoltából hazánkban is megjelenik Colleen Hoover és Tarryn Fisher sorozatának második kötete, a Soha, de soha 2.. Ennek örömére a Blogturné Klub hat bloggere ismételten elmerül Silas és Charlie rejtélyekkel tarkított történetében, mely az előző résznél is több izgalmat kínál.
Tartsatok velünk, ismerjétek meg a regényt, és vigyétek haza a kiadó által felajánlott három nyereménypéldány egyikét.
Kiadó: Könyvmolyképző
Fordító: Matyola Melinda
Műfaj: misztikus, romantikus, Young Adult
Terjedelem: 120 oldal

Soha ne hagyd abba! Soha ne felejts!

Silas versenyt fut az idővel, ahogy egyre több igazságra derül fény, miközben más szálak összekuszálódni látszanak. Ráadásul most már magasabb a tét, ahogy Silas kezéből egyre inkább kicsúszik az irányítás, és mások kezdik gyanúsnak találni a viselkedését. Charlie bajban van, így hát neki kell áthidalnia a szakadékot a múltjuk és a jelenük között. Mert valahol a „szeretlek”-ek meg a „soha, de sohá”-k között ott rejtőzik az igazság, amiről egyelőre elképzelésük sincs, mégis meg kell találniuk.
 
  



Nyereményjáték

Mostani játékunk során belebújhattok Silas és Charlie bőrébe. 
Colleen Hoover és Tarryn Fisher magyarul is megjelent regényeit alapul véve fiktív nyomozásra hívunk benneteket - történt ugyanis, hogy az egyik szereplő elveszett. Ki, hol és kivel van, ki keresi kinek a segítségével? - ezek azok a kérdések, amelyre fényt kell derítenetek. 
Minden állomáson találtok egy kérdést, valamint néhány információ morzsát, nektek pedig nincs más dolgotok, mint kitalálni, kire, mire vagy milyen helyszínre gondoltunk. Annyit segítünk, minden karakter, épület, hely a két írónő történeteiből származik. Jó nyomozást!
Figyelem! A kiadó csak magyarországi postacímre postáz. A nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon a kiküldött értesítőre, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk.

A turné állomásai

06.04. - Dreamworld
06.05. - Sorok között
06.06. - Könyvvilág
06.07. - CBooks

1 Hozzászólás: