Sandra Regnier: A ​sötét jóslat - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2017 Dream Válogatás Maxim Kiadó Sandra Regnier Urban Fantasy Young Adult
Sandra Regnier: A ​sötét jóslat

Sandra Regnier: A ​sötét jóslat

2017 Dream Válogatás Maxim Kiadó Sandra Regnier Urban Fantasy Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Felicity és Lee visszatérnek - de vajon milyen sors vár rájuk? Hogy húzzák ki a gyanúba keveredett Felicityt a csávából? És vajon milyen titkokat rejtettek még el Felicity elől? 
Április 5-én három állomásos turnéra indul a Blogturné Klub, ezeknek a titkoknak a nyomát követve. És ha velünk tartasz, neked is szerencséd lehet, és a Maxim Kiadónak hála tiéd lehet a könyv egy példánya!


Kiadó: Maxim
Fordító: Hajdúné Vörös Eszter
Műfaj: YA urban fantasy
Terjedelem: 380 oldal

Felicity és Lee, az elf története tovább folytatódnak. Csak most ért véget az időutazós
kalandjuk, és a lányt máris gyilkossággal vádolják. Lee mindent megtesz, hogy megmentse Felicityt, aki napról napra többet jelent neki.
 
  



Nyereményjáték



Mostani játékunkban a művészetek világába próbálunk csalogatni benneteket. Felicity ebben a részben kötődni kezd a londoni Nemzeti Galériához, ez ihlette mostani játékunkat. Minden állomáson egy olyan festményt találtok, amit a Nemzeti Galériában állítottak ki, illetve segítségképp eláruljuk azt is, melyik évben készült az alkotás. Nincs más feladatotok, mint megírni, pontosan melyik festő művét osztottuk meg az egyes állomásokon. (Tehát a festő nevére vagyunk kíváncsiak, nem a festmény címére - a neveknél már a vezetéknevet is elfogadjuk.)

Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review