Matthew Quick - Boy 21 - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Könyvmolyképző Kiadó Young Adult
Matthew Quick - Boy 21

Matthew Quick - Boy 21

Könyvmolyképző Kiadó Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Könyvfesztiválra érkezik a Napos oldal szerzőjének az új regénye, a Boy 21. A történet egy szótlan fiú nagyon is beszédes elméjébe vezet minket, ahol elgondolkodtató és szórakoztató gondolatok keverednek tragikus és humoros emlékekkel. A különleges műről a Blogturné Klub négy bloggere mondja el a véleményét. A turné során a Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából a regény 1 példányát meg is nyerhetitek.

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Fordító: Stern Gábor
Terjedelem: 256 oldal

Finley élete sosem volt könnyű. Két dolog azonban mindig tartotta benne a lelket: a kosárlabda és a barátnője. Aztán megérkezik az életébe egy harmadik dolog: Russ. Egy finoman szólva is furcsa fiú, aki azt állítja, a világűrből érkezett, és bár az ország egyik legjobb ifi kosarasa, a világért sem volna hajlandó pályára lépni. Finley mindenkinél jobban megérti Russ-t, segítene is rajta, de van egy bökkenő: Russ minél jobban lesz, Finley annál rosszabbul. A két fiú mégis összebarátkozik, és ennek egészen váratlan következményei lesznek…
Matthew Quick új regénye egy szótlan fiú nagyon is beszédes elméjébe vezet minket, ahol elgondolkodtató és szórakoztató gondolatok keverednek tragikus és humoros emlékekkel.
 
  



Nyereményjáték



A Boy21 egyik központi eleme a kosárlabda, a főhős, Finley maga is játékos, akárcsak az imádnivaló barátnője, Erin. A mostani játékunk során Erin tiszteletére női kosarasok képeit kell megtalálnotok, és beírni a Rafflecopter doboz megfelelő sorába. A játékosok között a könyv 1 példányát sorsoljuk ki. Figyelem! A kiadó csak magyarországi postacímre postáz, a nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon a kiküldött értesítőre, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk.





A turné állomásai

04.19. - Kelly & Lupi olvas 04.20. - Sorok Között 04.21. - KönyvParfé 04.23. - Bibliotheca Fummie

0 Reviews:

Post Your Review