Jamie McGuire: Gyönyörű pillanat - Gyönyörű sorscsapás #2,6 - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2017 Dream Válogatás Maxim Kiadó New Adult romantikus
Jamie McGuire: Gyönyörű pillanat - Gyönyörű sorscsapás #2,6

Jamie McGuire: Gyönyörű pillanat - Gyönyörű sorscsapás #2,6

2017 Dream Válogatás Maxim Kiadó New Adult romantikus
Rövid leírás:

Blogturné RészletekKiadó: Maxim Könyvkiadó
Fordító: Béresi Csilla
Műfaj: new adult, romantikus
Terjedelem: 176 oldal

Emlékeztek még Americára és Shepley-re? Az elmúlt évek egyik legsikeresebb könyvében, a Gyönyörű sorscsapásban ismerhettük meg őket. Itt az idő, hogy beavassanak titkaikba.
A pimasz Amarica Mason az egyetem első évében ismerkedett meg a romantikus Shepley Maddoxszal, és viharos gyorsasággal egymásba szerettek. A heves érzelmek pedig elhamarkodott cselekedetekhez vezettek, és amikor America másodszor is visszautasította a korai lánykérést, ki kellett találniuk, hogyan tovább, hiszen az elválás szóba sem jöhet, összeköti őket a lángoló szerelem. Egy romantikus esküvőn való részvétel azonban felébreszti a lányban a vágyat, hogy mégis igent mondjon, Shepley pedig elhatározza, tesz egy utolsó próbát. Izgatottan indulnak neki a szülők meglátogatásának, mit sem sejtve arról, hogy mind a ketten ugyanazt akarják, azonban a természet végzetes ereje közbeszól… Hatalmas viharba keverednek, és már nemcsak egymásért és a szerelemért, de a túlélésért is küzdeniük kell.
 http://www.olvas.hu/termekek/mx1168-gyonyoru-pillanat
  Nyereményjáték


Híres filmekből válogattunk, ahol jelentős kérdés a leánykérés, ahogy Shep életében is. Minden állomáson találsz egy képet, amit be kell azonosítanod, és beírnod a rafflecopter doboz megfelelő sorába. Tehát a film címét kérjük, magyar vagy angol nyelven.

A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésre jelentkezni a megküldött e-mailre. Ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz!

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review