Christie Golden - Assassin's Creed hivatalos filmregény - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Assassin's Creed fumax kiadó történelmi kaland
Christie Golden - Assassin's Creed hivatalos filmregény

Christie Golden - Assassin's Creed hivatalos filmregény

Assassin's Creed fumax kiadó történelmi kaland
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Blogturné Klub három bloggere ismét a sötétbe húzódik, hogy onnan kövesse nyomon az Assassin’s Creed univerzum legújabb orgyilkos-templomos összecsapását, mely ezúttal a XV. századi Spanyolországba repíti el az Éden almáját kereső főszereplőit. 

Tartsatok velünk az április 4-én induló blogturnénkon, ismerjétek meg a filmváltozat alapjául szolgáló regényt, annak szereplőit és világát, és ha szerencsétek van - a gyűrűsujjatok birtokában -, meg is nyerhetitek a könyv egy példányát.

Kiadó: Fumax Kiadó
Fordító: Bayer Antal
ISBN: 9786155514913
Terjedelem: 344 oldal

Fülszöveg:
A sötétben munkálkodva szolgáljuk a fényt. Orgyilkosok vagyunk.

Callum Lynch nem jó ember.

A halálsoron várja kivégzését, amikor váratlanul új esélyt kap az Abstergo iparvállalattól: amíg nekik dolgozik egy titkos kutatóbázison, életben hagyják.

Egy a genetikai emlékezetet előhívó forradalmi technológiának, az Animusnak köszönhetően Callum Lynch a cég megbízásából átéli ősének, Aguilar de Nerha XV. századi Spanyolországban végbement kalandjait.

Callum a régmúlt újraélése közben rádöbben, hogy egy rejtélyes titkos társaság, az Orgyilkosok tagjainak leszármazottja. Saját kíváncsiságától hajtva igyekszik felgöngyölíteni a rejtélyeket, amikkel szembesül Aguilar életén keresztül, és mérhetetlen tudásra tesz szert.

A jelenbe visszatérve minden újdonsült képességére szüksége lesz, hogy szembeszállhasson az orgyilkosok ősellenségével, a nagyhatalmú és elnyomó Templomos renddel.

A Michael Fassbender főszereplésével készült Assassin’s Creed mozifilm hivatalos regényváltozata.


http://www.fumax.hu/bolt/assassins-creed-a-hivatalos-filmregeny/

  


Nyereményjáték


A történetben ezúttal az Éden almájáért folytatnak vérre menő küzdelmet orgyilkosok és templomosok egyaránt. Ám arról fogalmuk sincs, hogy a Blogturné Klub bloggerei is beszálltak a versenybe, és megszereztek néhány kulcsfontosságú adatot. Csupán egy a bökkenő, ezek valójában elég hiányos információk.

Ahhoz tehát, hogy megnyerjétek a könyv egy példányát, nincs más dolgotok, mint a meglévő információk alapján kitalálni, mikor melyik híres történelmi személynél járt az alma, majd az utolsó tulajdonos alapján kitalálni, most hol is lehet.
Vagyis:

1) Az állomásokon olvasható szöveg alapján meg kell fejtenetek az aktuális tulajdonost, és a nevét beírni a Rafflecopter megfelelő sorába. (pl.: VIII. Henrik)
2) Főmegfejtés gyanánt elküldeni az Éden almájának jelenlegi lelőhelyét. (Fontos, ez nem ugyanaz, mint a filmben.) Ebben sokat segít az utolsó tulajdonos személye, valamint a közös blogunkon (www.blogturneklub.com) található segítség.
3) Az első tulajdonost a www.blogturneklub.com oldalon találjátok.
4) A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésre jelentkezni a megküldött e-mailre. Ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz!



Segítség a főmegfejtéshez:
Az Éden almája utolsó birtokosánál és annak mit sem sejtő leszármazottainál maradt. Ez a személy beépítette uralkodási kellékeinek egyikébe, s mindenki szeme láttára rejtette el. Az alma tehát ma is ennél a nemzetnél található, ám ők mit sem sejtenek eredeti mivoltáról.


Első tulajdonos:

Név: olvashatatlan
Élt: 138_ - 1_66.12.13.
Elhunyt: A reneszánsz bölcsőjében
Sírhely: é. sz. 43° 46′ 30″, k. h. 11° 15′ 14″
Foglalkozás: szobrász, festő, művész
Éden almája - megszerzési mód: az Orgyilkosok Testvériségének eddig még ismeretlen assassinja bízta gondjaira

Egyéb információk:
A 15. század legjelentősebb szobrásza volt, noha több különböző művészeti irányban képviseltette magát. Elsősorban Firenzében alkotott, az egyik híres család szolgálatában.
Nagy szerepet játszott a perspektívikus ábrázolás elterjedésében.Szobrászata a reneszánsz ábrázolóművészetének főpillére.




A turné állomásai

04/04 Kelly & Lupi olvas
04/05 CBooks
04/07 Dreamworld

0 Reviews:

Post Your Review