Gerencsér János: Kósza utak legendája - Kalászkirály - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2017 Athenaeum Kiadó low fantasy
Gerencsér János: Kósza utak legendája - Kalászkirály

Gerencsér János: Kósza utak legendája - Kalászkirály

2017 Athenaeum Kiadó low fantasy
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Kiadó: Atheneaum

Műfaj: low fantasy
Terjedelem: 318 oldal

Gerencsér ​János fantasyjében a koldussá vált királyfi, az igazságos uralkodó mítoszát teremti újra, ármánnyal és szerelemmel átszőtt meséjét a történelmi regények rajongói is örömmel forgathatják. A Kalászkirály igazi tanulságos olvasmány minden korosztály számára.

Az Úr 1151. évében, egy képzeletbeli világban két királyi sarj, egy fiatal hercegnő és egy ifjú lovagkirály menekül üldözői elől. Eime, Ektíria birodalmának volt úrnője a testőrével bujdosik, míg a trónról őt letaszító Aceras király, aki immár maga is trónfosztott lett, koldusgúnyában vegyül el alattvalói között. Ellenségek ők, sorsuk mégis összefonódik, miközben földönfutóként a szabadságukért küzdve, lassan felnőtté válva nemcsak saját magukat ismerik meg egyre jobban, hanem népük akaratát is. Ám ezalatt a kegyetlen háborúskodások, öldöklő hatalmi harcok világát éppúgy át kell vészelniük: vérgőzös csatákon, halálélményeken tanulják meg a túlélés könyörtelen törvényeit. Márpedig azokat még a bukott uralkodóknak is tudniuk kell, főként, ha vissza akarják szerezni koronájukat.
https://www.lira.hu/upload/M_28/rek3/1305401.pdf https://www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/sci-fi-fantasy-krimi/kosza-utak-legendaja
  

Nyereményjáték


Minden állomáson egy-egy szereplő nevét rejtettük el, olvasd össze a kiemelt betűket és írd be a rafflecopter doboz megfelelő sorába! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésre jelentkezni a megküldött e-mailre. Ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz!

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai 

04.01 Kelly és Lupi olvas
04.05 Always Love a Wild Book
04.09 Szembetűnő

0 Reviews:

Post Your Review