Kasie West: Szívességből szerelem - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2017 Menő Könyvek YA Young Adult
Kasie West: Szívességből szerelem

Kasie West: Szívességből szerelem

2017 Menő Könyvek YA Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Menő könyvek jóvoltából hazánkban is megjelent Kasie West Szívességből szerelem című regénye. Ennek örömére a Blogturné Klub négy bloggere bemutatja a felszínes lány hazugsággal, ármánykodással és felismeréssel teli kalandját, melyből a romantika sem hiányozhat.Vajon Giának sikerül megtalálnia a szerelmet, és azzal együtt önmagát is?

Kiadó: Menő Könyvek
Fordító: Sándor Alexandra
Műfaj: Young Adult, romantikus
Terjedelem: 304 oldal

Fülszöveg:
Giával az iskolai bál kezdete előtt fél órával szakít a pasija, ezért kétségbeesésében vakmerő lépésre szánja el magát. Arra kér egy vadidegen srácot, játssza el egy estére, hogy járnak. A terv egyszerű: két óra, pár kegyes hazugság a barátnőknek. A baj csak az, hogy Gia nem tudja kiverni a fejéből a helyes ismeretlent. Aztán az élet úgy hozza, hogy viszonozhatja a szívességet ... Tényleg egyre fontosabbak lesznek egymásnak, vagy kamu az egész? Alapulhat-e bármi is hazugságon? Mit gondolnak majd a barátnői, ha kiderül az igazság? Tényleg ennyire számít, hogy ki mit gondol?

Kasie West szellemes és csodálatosan romantikus regényének főhőse egy hirtelen ötlet miatt óriási galibába keveredik, és az élete fenekestül felfordul. Vajon sikerül újra megtalálnia a szerelmet, és azzal együtt önmagát is?


 https://www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/sci-fi-fantasy-krimi/szivessegbol-szerelem
  



Nyereményjáték



Mostani játékunk során a kamupasis, -csajos könyveké a főszerep. Minden állomáson találtok egy borítórészletet, ami alapján ki kell találnotok, melyik könyvre gondoltuk. Ám a feladat nem ennyire egyszerű, ugyanis nem a címükre vagyunk kíváncsiak, hanem a kamupár tagjainak nevére. Ráadásul a borítókat is kicsit átszabtuk! Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.



A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review