Laurelin Paige: Első ​érintés - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2017 erotikus Insomnia könyvek Laurelin Paige
Laurelin Paige: Első ​érintés

Laurelin Paige: Első ​érintés

2017 erotikus Insomnia könyvek Laurelin Paige
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Húsvétra újabb könyvben merül el a Blogturné Klub négy tagja, méghozzá Laurelin Paige legújabb magyar regényében, az Első érintésben! 
Néha az ész és a szív teljesen szembemegy egymással, és hiába a veszély és a fájdalom, nincs mit tenni - csak megadni magad. Így van ezzel Emily is. De ott a bűntény, ezt pedig nem szabad elfelejteni. Mi lesz vajon ennek a vége?


Kiadó: Libri - Insomnia
Fordító: Horváth M. Zsanett
Műfaj: erotikus
Terjedelem:  474 oldal

AZ ​IGAZSÁG MEGSZÁLLOTTJA. A VÁGY RABJA.

Emily Wayborn csinos és sikeres szinkronszínész, aki kicsapongó múltját maga mögött hagyva kezd új életet. Vége azoknak az éveknek, amikor luxus eszkortlányként gazdag és perverz férfiak kívánságát leste. Ám amikor kétségbeesett üzenetet kap egykori barátnőjétől, egyre mélyebbre hatol a sötétségbe, amelyből egyszer már kiszabadult

Lenyűgözött, elbűvölt, bárhová követtem volna, de Amber bajba került, és szüksége volt a segítségemre.

Emily elhatározza, hogy felkutatja eltűnt barátnőjét, a nyomok pedig Reeve Sallishez, a jóképű, ám veszedelmes szállodatulajdonoshoz vezetik, aki nőfaló, perverz, és alvilági módszereiről híres.

Lassan, apránként, kétség sem férhet hozzá, hogy Reeve lesz a végzetem.

Hogy megtalálja Ambert, Emily kénytelen felkínálni a testét, így próbálja kifürkészni a férfi titkait és a barátnője nyomára lelni. Ám ahogy egyre jobban belebonyolódik a viszonyba, ellenállhatatlan vonzalmat érez Reeve perverziói iránt, miközben sejti, hogy a vesztébe rohan

Laurelin Paige új sorozata még forróbb, érzékibb és veszedelmesebb, mint a világszerte sikerlistás Fixed- regények
 
  



Nyereményjáték



Laurelin Paige könyvei már a hazai szíveket is meghódították. Most egy kis nosztalgiára invitálunk titeket. Mennyire emlékeztek az eddigi kötetekre?
Minden állomáson találtok egy idézetet valamelyikből, nincs más dolgotok, mint kitalálni, melyikből és beírni a könyv címét a Rafflecopter doboz megfelelő sorába. 

Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

04.17 - Insane Life
04.19 - CBooks

0 Reviews:

Post Your Review