Joseph Fink - Jeffrey Cranor: Üdvözöljük Night Vale-ben! - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Fantasy Jeffrey Cranor Joseph Fink Maxim Kiadó
Joseph Fink - Jeffrey Cranor: Üdvözöljük Night Vale-ben!

Joseph Fink - Jeffrey Cranor: Üdvözöljük Night Vale-ben!

Fantasy Jeffrey Cranor Joseph Fink Maxim Kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Üdvözöljük Night Valeben, ahol a Kutya parkba tilos kutyákkal a belépés - sőt, jobb ha a közelébe sem mész; és ahol van valami gonosz... vagy nincs. Ki tudja? A Blogturné Klub 2017. április 13-a és 19-e között arra a feladatra vállalkozik, hogy megfejtse Night Vale titkát. Ha pedig ti is velünk tartotok ezen a küldetésen, esélyetek lehet megnyerni a Maxim kiadó által felajánlott három regény egyikét.

Kiadó: Maxim Kiadó
Fordító: Bihari György
Műfaj: fantasy
Terjedelem: 368 oldal

Night ​Vale olyan város egy névtelen sivatagban, valahol a végtelen, messzi amerikai Délnyugaton, ahol a kísértetek, az angyalok, a marslakók és a titokzatos összeesküvés-elméletek hozzátartoznak a mindennapokhoz. Itt lakik két nő, akiknek külön-külön megvan a maga titka, ám egy rejtélyes véletlennek köszönhetően a sorsuk egyszer csak keresztezi egymást. Jackie Fierro a Night Vale-i zálogház tizenkilenc éves tulajdonosa. Egy nap egy különös, barna zakós férfi, aki szarvasbőr koffert hurcol magával, zálogba csap nála egy papírt, amire azt írták: King City. Ettől kezdve megmagyarázhatatlan esemenyek láncolata veszi kezdetet. És ami ennél is aggasztóbb, hogy a férfira látszólag senki sem emlékszik. Jackie elhatározza, hogy megfejti King City és a barna kabátos ember titkát. Diane Crayton az iskolaszék pénztárosa. Van egy fia, a mélabús Josh, aki alakváltó. Diane újabban mindenütt a gyereke apját látja, aki semmit sem változott azóta, hogy kamaszkoruk egy szép napján elhagyta Diane-t. Josh egyre nagyobb érdeklődést mutat az apja iránt, ez pedig egy olyan katasztrófához vezet, amit bár Diane előre lát, nem tud megakadályozni. Diane és Jackie élete összetalálkozik, amikor mind a ketten két szó előtt állnak: King City. Talán ez a város hordozza a megoldást mindkettőjük rejtélyére, valamint jövőjükre… amennyiben sikerül megtalálniuk ezt a helyet.
 
  


Nyereményjáték



Night Vale egy barátságos, sivatagi közösség, ahol forrón süt a Nap, gyönyörű a hold, és rejtelmes fények vonulnak a magasban, miközben mindenki alvást tettet. A mostani nyereményjátékban pedig felfedezzük ezen barátságos város közkedvelt - és cseppet sem veszélyes - helyszíneit. Minden állomáson találhatok 1-1 nyomot, ami alapján ki kell találnotok, melyik helyre is gondoltunk, és azt beírni a Rafflecopter megfelelő rublikájába. A helyes választ adók közt kisorsolunk 3 példányt a Maxim kiadó által felajánlott Joseph Fink - Jeffrey Cranor: Üdvözöljük Night Vale-ben! regényből! Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

0 Reviews:

Post Your Review