Audrey Carlan: Calendar Girl - Április - Május - Június - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2017 Audrey Carlan Insomnia könyvek Libri kiadó
Audrey Carlan: Calendar Girl - Április - Május - Június

Audrey Carlan: Calendar Girl - Április - Május - Június

2017 Audrey Carlan Insomnia könyvek Libri kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Mia újabb három izgalmas hónapjába kapunk betekintést, újabb három férfi édesíti meg a munkáját más-más módon. A Libri - Insomnia újabb sikertörténetet hozott el a magyar olvasóknak. A Blogturné Klub 4 bloggere mesél a könyvről április 4. és 10. között, tartsatok velünk, játszatok velünk és megnyerhetitek a 3 darab Calendar Girl Április - Május - Június egyikét.

Kiadó: Libri - Insomnia
Fordító: Farkas Melinda
Műfaj: romantikus
Terjedelem: 456 oldal

A világsikerű Calendar Girl-sorozat második része. 

Ébren tart a vágy, az izgalom, a szenvedély. Ez az INSOMNIA könyvek birodalma. Ne várd a hajnalt, olvasd ki az éjszakát!

Mia Saunders 12 hónapot kap, hogy apja szerencsejáték-tartozását visszafizesse, különben megölik. A fiatal lány elvállalja, hogy négyhetenként más és más gazdag férfi eszkortpartnere legyen, fejenként 100 000 dollárért. A szex nem előírás, de felárért engedhet a csábításnak. Tizenkét gazdag és sármos ügyfél, akikkel még csak nem is muszáj lefeküdnie… volt már rosszabb állása is. Egy kikötés van csak: nem lehet szerelmes. És ha a sors máshogy akarja?

Áprilisban Mia egy hírhedt nőcsábász baseballjátékos alkalmi partnere lesz, hogy javítson a sztársportoló imidzsén. A május forrónak ígérkezik egy gyönyörű szamoai táncos társaságában. Júniusban pedig egy dörzsölt politikus veszi maga mellé, akinek szenátor fia sem a becsületéről híres.
 
  



Nyereményjáték



Ahhoz, hogy megnyerjétek a könyv három példányának egyikét, a bejegyzésekben elrejtett hónapok neveit kell megtalálnotok és beírni a Rafflecopter megfelelő sorába. Egy kis segítséget kaptok tőlünk: angol, német, spanyol vagy francia nyelven érdemes először  a hónapok neveit megkeresnetek. Jó játékot!

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

04. 06. Kelly & Lupi olvas
04. 08. CBooks

0 Reviews:

Post Your Review