Morgan Rhodes: Falling Kingdoms - Királyok harca - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Falling Kingdoms Fantasy high fantasy Menő Könyvek Morgan Rhodes YA
Morgan Rhodes: Falling Kingdoms - Királyok harca

Morgan Rhodes: Falling Kingdoms - Királyok harca

Falling Kingdoms Fantasy high fantasy Menő Könyvek Morgan Rhodes YA
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A világon Trónok harca YA változataként emlegetett high fantasy sorozat megérkezett hazánkba is a Menő könyvek jóvoltából. Tartsatok ti is a Blogturné Klubbal a birodalmak csatájába, és ha velük játszotok, lehetőségetek nyílik megnyerni a kiadó által felajánlott példányt Morgan Rhodes: Királyok harcából.

Kiadó:Menő könyvek
Fordító: Nagy Boldizsár
Műfaj: YA high fantasy
Terjedelem: 416 oldal

Mytica három királyságában már rég a feledés homályába merült a mágia. Bár évszázadok óta béke uralkodik a birodalmak között, a felszín alatt most megmozdul valami fenyegető sötétség.
Mindhárom királyság vezetője egyeduralomra tör, így az alattvalóik élete nagy fordulatot vesz. A főszereplők – köztük a királyi családok tagjai és a lázadók – ráébrednek, hogy sorsuk visszafordíthatatlanul összefonódik. Cleo, Jonas, Lucia és Magnus egy olyan új, őrült világban találják magukat, ahol gátlástalan árulók, hidegvérű gyilkosok és titkos szövetségesek keresztezik útjukat. Utazásuk során egyre több váratlan fordulattal, titokkal és ismeretlen érzéssel találják szembe magukat.
Az egyetlen dolog, amiben biztosak lehetnek, hogy az egyik birodalom el fog bukni. De vajon lehet bárki győztes, amikor minden széthullik körülöttük?
A Trónok harca YA verzójaként emlegetett Falling Kingdoms végre magyarul!
 
  


Nyereményjáték



Morgan Rhodes debütáló regénye YA high fantasy, így a mostani játékban kicsit körültekintünk ebben a műfajban. A feladatotok az lesz, hogy az állomásokon található kulcsszavak alapján kitaláljátok, melyik hasonló műfajú regényre gondoltunk, a helyes választ pedig beírjátok a Rafflecopter megfelelő sorába. A megfejtők között kisorsolunk egy darabot a Királyok harcából. Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

04.20 Függővég - EXTRA: A világ bemutatása, szereplők Divat szerint
04.26 Kelly & Lupi Olvas
04.28 Dreamworld

1 Hozzászólás:

  1. A nyereményjáték leírásában bennemaradt az instrukció a cikk írójának azt hiszem :P De valóban szipi-szupi a nyereményjáték! :D

    VálaszTörlés