Laurelin Paige: Rád találtam - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2016 felnőtt Laurelin Paige Libri romantikus
Laurelin Paige: Rád találtam

Laurelin Paige: Rád találtam

2016 felnőtt Laurelin Paige Libri romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Fixed trilógia záró kötetében Hudson Pierce és Alayna Withers kapcsolata még egy utolsó, a legnagyobb próba tétellel néz szembe. Vajon túléli-e a szerelmük, ha a múlt valamennyi sötét titkáról lehull a lepel?

Kiadó: Libri
Fordította: Horváth M. Zsanett
ISBN: 9789633102589
Műfaj: erotikus
456 oldal, kartonált

Hudson Pierce és Alayna Withers szerelme ismét veszélybe kerül. A múlt sötét titkai felszínre törnek, megállíthatatlanul maguk alá gyűrve az örök harcban élő párt. Ahhoz, hogy végleg legyőzzék az ártó démonokat, és szerelmük beteljesülhessen, kapcsolatuknak túl kell élnie az eddigi legnagyobb megrázkódtatást; Hudson Pierce ugyanis veszélyes titkokat őriz, amelyek ha kiderülnek, semmi sem lesz már olyan, mint azelőtt volt… sőt Laynie talán még azt is megbánja, hogy a szívére hallgatott, és úgy hitte, hogy a sors egymásnak szánta őket.

Nyereményjáték

A regényben némileg borzongató szerephez jut néhány irodalmi klasszikus, illetve azok egy-egy híres mondata. Kiválasztottunk ötöt, a ti dolgotok pedig, hogy megírjátok nekünk, mely regényekből származnak az idézetek.
Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyerteseknek 72 órán belül válaszolniuk kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.

a Rafflecopter giveaway

A blogturné állomásai:

04.02. - Angelika blogja
04.04. - Deszy könyvajánlója
04.06. - Kristina blogja
04.08. - Insane Life
04.10. - CBooks

0 Reviews:

Post Your Review