Jamie McGuire - Viharos szerelem - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2016 Jamie McGuire Maxim Kiadó romantikus
Jamie McGuire - Viharos szerelem

Jamie McGuire - Viharos szerelem

2016 Jamie McGuire Maxim Kiadó romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Maxim Könyvkiadó jóvoltából folytatódik Jamie McGuire Véletlen szerelem sorozata! A második kötet a Viharos szerelem címet kapta, melyben Erin és Weston megpróbáltatási korántsem érnek véget, tovább kell küzdeniük a felnőtté válás útján. Ezúttal hat blogger, hat állomáson teszi közzé véleményét és egyéb érdekességeket. Érdemes követni a turnét és játszani, mert három példány kerül kisorsolásra a kiadó felajánlásában.

Kiadó: Maxim
Fordító: Béresi Csilla
Megjelenés: 2016.04.28
Műfaj: romantikus

Erin volt a Blackwell Középiskola kitaszítottja, egy senki, akit gúnyoltak és kinevettek. De egy nap történt valami, ami mindent megváltoztatott. Egy súlyos tragédia olyan titkokról rántotta le a leplet, amire senki nem számított. Kiderült, hogy Erin a befolyásos Alderman család lánya. Így a lány pillanatok alatt egy sokak által irigyelt világba csöppent. Az új szülők mindent elkövetnek, hogy bepótolják az elveszett időt, és Erin semmiben ne szenvedjen hiányt. Erin boldogsága teljes: végre van egy igazi családja, ahol szeretik, és azt nézik, hogy mi a jó neki. Ráadásul Westonnal, gyerekkori szerelmével is minden tökéletesen alakul. Ez Erin utolsó éve a középiskolában, így minden figyelmét a továbbtanulás köti le. Eközben kiderül, hogy Weston egy művészeti egyetemre akar menni Dallasba, messze a szerelmétől. Így a végzős bál előkészületeit beárnyékolja a tudat, hogy a gimi után elveszíthetik egymást.

De nem ez a legrosszabb, ami történhet… Véletlenül Erin kezébe akad egy napló, mely egykori osztálytársáé, Alderé volt. A lány olyan titkokat fedez fel, amik megválaszolják minden kérdését, és azt is megtudja, amit sosem akart volna.



Nyereményjáték


Jamie McGuire tollából számos könyvet olvashatunk magyarul. A mostani játék ezért ehhez fog szorosan kapcsolódni. - Minden állomáson találtok egy idézetet, ami tartalmaz egy nevet, természetesen a név ki lesz pontozva. Nektek azt kell kitalálnotok, hogy melyik könyvből (pontos cím) származik az idézett szöveg és melyik név van kipontozva.

Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére válaszolni a megküldött értesítő levelünkre, ellenkező esetben újat sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai


04.13 Dreamworld
04.15 CBooks
04.21 Insane Life

0 Reviews:

Post Your Review