Gail Carriger: Szívtelen - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2016 Arany Pöttyös felnőtt Könyvmolyképző Kiadó steampunk
Gail Carriger: Szívtelen

Gail Carriger: Szívtelen

2016 Arany Pöttyös felnőtt Könyvmolyképző Kiadó steampunk
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Napernyő Proktektorátus negyedik kötetében az immár előrehaladottan terhelt állapotban leledző Lady Alexia Maccon újabb szövevényes rejtély kibogozásán fáradozik, s mindeközben áthág számos etikettbéli szabályt.

Kiadó: Könyvmolyképző
Fordította: Miks Rédai Viktória
ISBN: 9789632453941
Műfaj: steampunk
384 oldal, kartonált

A lélektelen Lady Alexia Maccon ismét alaposan benne van… ezúttal azonban a baj nem a saját hibájából szakadt rá. Amikor egy őrült kísértet megfenyegeti a királynőt, Alexia veszi kezébe az ügyet – és a nyomok a férje sötét múltjába vezetnek. Mindezt megtetézi a húga (döbbenetes!) csatlakozása a szüfrazsett-mozgalomhoz, Madame Lefoux legújabb találmánya és tarajos zombisülök áradata – Alexiának arra sem marad ideje, hogy saját előrehaladott terhességével foglalkozzék. Sikerül rájönnie, ki akarja megölni Viktória királynőt, mielőtt túl késő lenne? Megint a vámpírok szervezkednek, vagy az áruló ezúttal farkasbundát visel? És egészen pontosan micsoda fészkelte meg magát Lord Akeldama második legjobb szekrényébe?

Nyereményjáték

Gail Carriger alternatív 19. századi Angliájában a természetfeletti lények a mindennapok szerves résztvevői, így a politika színterén is képviseltetik magukat, még maga az uralkodó tanácsadói között is. A sorozat lelkes olvasóinak pedig bizonyosan nem okozhat gondot megnevezni, vajon milyen tisztségnévvel illetik Őfelsége Viktória, Nagy-Brittania királynője árnyékkormányának tagjait. Segítségképpen még a betűket is megadjuk, igaz, csöppet kesze-kusza sorrendben.
Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyerteseknek 72 órán belül válaszolniuk kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.

a Rafflecopter giveaway

A blogturné állomásai:

03.28. - Angelika blogja
03.30. - Insane Life
04.01. - Dreamworld

0 Reviews:

Post Your Review